Ana SayfaDedikoduBeşiktaş’lı Futbolcunun Milyonluk Oyuncağı

İlgili Postlar

Beşiktaş’lı Futbolcunun Milyonluk Oyuncağı

Çok fazla göz önünde bulunan, neredeyse hergün ekranlar sayesinde evimize giren pahalı yaşam ve pahalı arabalar ile yaşayan ünlü isimler, kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları…

Jeremain Lens

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Jeremain Lens kız arkadaşları ile önceki akşam Ortaköy’deki Blackk isimli kulüpte eğlendi. Jeremain mekan çıkışı yeni aldığı 4 milyon TL’lik özel şoförlü Rolls Royce’a bindi. Siyah beyaz otomobilin plakası ünlü futbolcunun baş harflerinden oluşuyor.

VOLKAN DEMİREL

 

Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ile Nişantaşı’nda bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. 220 bin dolar (870 bin TL) değerindeki Aston Martin marka gri aracıyla uyumlu giyenen Demirel, “Her şey yolunda” dedi.

MURAT BOZ

Murat Boz, garajına yeni bir araba daha ekledi. Mercedes marka spor arabanın ardından bu kez de 1 milyon TL’ye cip satın aldı. Spor arabayı 1.2 milyon TL’ye almıştı. Popçu, yeni cipiyle Etiler’de görüntülendi.

TÜMER METİN

Spor yorumcusu Tümer Metin, Corvette marka otomobiliyle çekilmiş fotoğrafını Instagram’dan hesabından paylaştı. Eski futbolcu fotoğrafın altına “Zaman nasıl olsa akıp gidecek öyleyse keyfini sür” notunu düştü.

GÖKHAN ÖZOĞUZ

Athena Gökhan önceki gece Bebek Lucca’daydı. Arkadaşlarıyla uzun süre sohbet eden şarkıcıyı, çıkışta sokak çocukları abluka altına aldı. Antika arabaları çok sevdiğini söyleyen Gökhan Özoğuz, 1992 model toplama arazi aracına binerek evinin yolunu tuttu

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler