Ana SayfaDedikoduBensu Soral Cesur Sahnelerde Oynar Mısınız Sorusuna Ne Cevap Verdi?

İlgili Postlar

Bensu Soral Cesur Sahnelerde Oynar Mısınız Sorusuna Ne Cevap Verdi?

 

 

Hafta sonu İstanbul’un ünlü alışveriş merkezlerinden birinde yakın arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile görüntülenen güzel isim, bazı soruları cevapladı.

bensu-soral-sevgilisi-ile-hastanelik-oldu

Akmerkez’de objektiflere takılan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan sinema filminde oynamak istediğini söyledi ve ekledi: “Beni en çok sinema heyecanlandırıyor. Denemek istiyorum. Çukur dizisinde başrolü oynayan Dilan Çicek Deniz’le ilgili konuşan oyuncu, “Kız kardeşim gibidir. Bu yaz kendini çok geliştirdi ve iyi oynuyor” dedi.

Soral, muhabirlerin “Çiçek’in cesur sahneleri çok konuşuluyor. Sevgiliniz Hakan Baş böyle bir rol oynamanıza izin verir miydi?” sorusu üzerine şu cevabı verdi: “Çok akıllı bir adam. Oyunculuk yaptığımı bildiği için benim gibi düşünüyor. O yüzden şanslıyım” dedi. Soral, sözlerini “Sahne neyi gerektiriyorsa oyuncu gereğini yerine getirmeli” dedi ve gülümsemeyi ihmal etmedi.

Hande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

Daha önce de ablası üzerine sorulan bir soruya; Bensu Soral, “O olmasaydı ben, ben olmazdım. Kör cahil geziyor olurdum. Büyürken bana hep ablam destek oldu. Her şeyi bana o anlattı, o gösterdi. Hayatımda olduğu için kendimi çok güçlü hissediyorum” dedi.

Hande Soral da “Bensu olmasa kalbimin yarısı olmazdı. Bedirhan (diğer kardeşi) elim, ayağım, her şeyim. O olmasaydı kolum kanadım olmazdı. Bensu olmasaydı da kalbim olmazdı” diye konuştu.

Bensu Soral, aralarındaki bağı şöyle tarif etti: “Eşi benzeri olmayan, hiç bozulmayacak türden bir şey.” İki kardeş, aynı proje de yer almayı çok istediklerini de belirterek uzaklaştılar.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler