Ana SayfaDedikoduNusret Bu Kez Dünyaca Ünlü Çifti Tuzlayacak!

İlgili Postlar

Nusret Bu Kez Dünyaca Ünlü Çifti Tuzlayacak!

Uzun Zamandır Tuzlama ve Et ile Yaptığı Hareketler Olay Olan Nusret Bu kez Ünlü Çifte Show Yapacak!

Saltbae hareketiyle tüm dünyada tanınan ve son olarak Miami’de restoran açan işletmeci Nusret Gökçe’ye dünyaca ünlü yıldız Beyonce’dan teklif geldi.

‘Saltbae’ hareketiyle fenomen haline gelen Nusret’e bu sefer de dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce teklif yaptı. Posta’nın haberine göre; daha önce Amerikalı prodüktör DJ Khaled’in, Los Angeles’taki evinde verdiği partide mangal yapan Nusret bu kez Beyonce ile eşi Jay Z’ın Miami’de düzenleyeceği parti için mangal yapacak.Beyonce ve Jay Z, Nusret’e mangal karşılığında 20 bin dolar (75 bin lira) ödeme yapacağı da öne sürüldü.

 

Türkiyeden son zamanlar da dizi,film yada futbolcu olarak ün yapmamış ancak dünyaca ünlü bir isim haline gelmiş olan Nusret Gökçe kimilerine göre tam bir fenomen. Kimileri ünlü kasabı eleştirip beğenmese de o artık dünya tarafından tanınan ve marka haline gelmiş bir isim. Ünlü isim ve hayatına işletmeci olarak devam eden Nusret Gökçe bundan önce de dünyaca ünlü dizi Narcos da rol alarak adeta yine herkesi şaşırtmıştı. Başka birçok ülkeye mekan açan Nusret Gökçe son olarak ABD’ ye de yeni bir restaurant açmış ve kalacağı yer ile gündeme gelmişti.

Nusret Gökçe Amerika’daki ilk şubesini açtığı Miami’ye yerleşti. Bir süre burada kalacak olan Nusret lüks bir otelde suit kiraladı. Dubai’nin ardından Amerika’ya açılan Nusret’in son durağı Miami oldu. Ekim ayından beri sürekli Miami’ye giden işletmeci 4 Kasım’da yeni restoranını açtı.

 

Bir süre Miami’deki mekanının başında duracak olan Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 36. katta bulunan ve 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 suit otel dairesi okyanus manzaralı. Geceliği 2.250 TL olan rezidans tarzındaki yuvasını Gökçe, bir aylığına kiraladı. Ünlü işletmeci, 1 ay konaklama için 70 bin TL ödedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler