Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç Bir Proje İçin Çırılçıplak Soyundu..

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç Bir Proje İçin Çırılçıplak Soyundu..

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel model Berrak Tüzünataç, son paylaşımıyla takipçilerinden beğeni aldı. Üstünün kısmının boyalı ve çıplak olduğu fotoğraflarını yayınlayan ünlü model, pozlarının sanatsal bir çalışmaya ait olduğunu söyleyerek “Bizi izlemeye devam edin” dedi. İşte Detaylar..

Berrak Tüzünataç’ın İsyanı

Berrak Tüzünataç Bir Proje İçin Çırılçıplak Soyundu..

Usta model Berrak Tüzünataç,  Instagram hesabından tüm vücudunun boyandığı son pozlarını takipçileri için yayınladı. Ünlü modelin yayınladığı bu son pozlar sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda yorum ve beğeni alırken Berrak Tüzünataç’ın vücudundaki ‘Bla’ yazısı tüm dikkatleri üzerine çekti..

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berrak Tüzünataç: “Bizi izlemeye devam edin”

Çıplak pozlarını herhangi bir iş için vermediğini tamamen sanatsal bir çalışma olduğunu vurgulayan Berrak Tüzünataç, yayınladığı karelerin hemen altına, “Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi tezahür ettirmek ve ifade etmek için iş birliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi olduğumuz şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir “iş” değil. Gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve tezahür ettirmek için tüm potansiyelimizi kullanan biziz. Bizi izlemeye devam edin” notunu yazdı..

İşte Berrak Tüzünataç’ın Paylaştığı Sanatsal Çıplak Pozları;

Berrak Tüzünataç'ın Paylaştığı Çıplak Pozları
Berrak Tüzünataç’ın Paylaştığı Çıplak Pozları
Berrak Tüzünataç'ın Paylaştığı Çıplak Pozları
Berrak Tüzünataç’ın Paylaştığı Çıplak Pozları

Berrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Neden Ayrıldı?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler