Ana SayfaÜnlülerBerkay Şahin Özel Koruma Tuttu!

İlgili Postlar

Berkay Şahin Özel Koruma Tuttu!

Bir gece klübünda Arda Turan ve Berkay Şahin ile aralarında geçen tartışma sonucunda Arda Turan Berkay Şahin’in burnunu kırmıştı. Ünlü futbolcu Arda Turan’ın attığı yumruk sonucu burnu yamulan Berkay Şahin kendini daha güvenli hissetmek için özel koruma tuttu.

 

Her Yere Korumasıyla Gidiyor

Futbolcu Arda Turan ile aralarında geçen hüsümetten sonra ilk kez sahne alan şarkıcı Berkay Şahin, sahne alacağı mekana yeni korumasıyla çıktı.

Berkay Şahin Gece Hayatından Vazgeçemedi

9 Ekim 2018 gecesi Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin birlikte gittikleri gece kulübünde ünlü futbolcu Arda Turan da orada bulunuyordu. İddialara göre Arda, Berkay’ın eşi Özlem Şahin’in yanına giderek taciz etmişti. Bu durum sonucu kavga eden Berkay ve Arda, Arda’nın attığı yumruk sonucu burnun feci şekilde darbe alarak kırılmıştı. Burnu kırılan ünlü popstar Berkay Şahin hemen ameliyata alınmıştı. Ameliyat olduktan sonra ilk kez önceki akşam İstanbul’daki Taksim’de bir gece kulübünde sahneye çıktı.

Sahne çıkışı eğlenmeye doyamayan şarkıcı Berkay Şahin Cihangir’de bulunan bir mekana eğlenmeye bile kendine özel tuttuğu korumasıyla beraber gitmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

9 Ekim Gecesi Neler Yaşanmıştı?

9 ekim gecesi şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin ve ünlü futbolcu Arda Turan aynı mekanda bulunuyorlardı. Arda’nın Özlem’e sarkıntılık yaptığını göre Berkay olaya kayıtsız kalamayarak Arda Turan ile tartışmaya başladı. Kavga ederken Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırmıştı. Olay sonrası hemen hastaneye Berkay Şahin hemen hastaneye kaldırıldı. Hızını alamayan Arda Turan bu sefer de silahıyla Berkay Şahin’in tedavi gördüğü hastaneye gelerek önce Berkay ile görüşmek istedi. Görüşmeye başlayan ikili görüşme sırasında belinden silahı çıkaran Arda Turan’ın silahı ateş alınca olayla ilgili hemen soruşturma başlatıldı. O silahı Arda turan neden hastaneye götürdü? Berkay ile niçin görüşmek istedi? Aralarında nasıl bir konuşma geçti? Silah neden ortaya çıktı? Ve o silah niçin ateş aldı? Bu soruların cevabı henüz bilinmese de Arda Turan ve Berkay Şahin birbirinden şikayetçi oldu. 30 Ocak 2019 tarihinde ilk duruşmaları görülecek olan ünlü isimler hakim karşına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Berkay Şahin Kimdir?

Arda Turan Kimdir? 

Özlem Ada Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler