Ana SayfaDedikoduBerk Oktay'ın Eski Eşine Hapis Şoku

İlgili Postlar

Berk Oktay’ın Eski Eşine Hapis Şoku

Olaylı bir boşanma süreci geçiren Berk Oktay’ın geçtiğimiz dönemlerde müstehcen görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüleri yayınladığı için yargılanan Merve Şarapçıoğlu hapis cezasına çarptırıldı. Detaylar haberimizde…

Çıplak fotoğrafları sızdırılan Berk Oktay ilk kez konuştu

Berk Oktay’ın Eski Eşine Hapis Şoku

Olaylı bir boşanma süreci geçiren Berk Oktay’ın geçtiğimiz dönemlerde müstehcen görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüleri yayınladığı için yargılanan Merve Şarapçıoğlu’nun mahkemesi görüldü.

Berk Oktay Kimdir?

Sanık Merve Şarapçıoğlu ise hakkında yapılan suçlamaları kabul etmedi. Şarapçıoğlu, “Suçlamayı kabul etmiyorum. Kendim de mağdurum. Dosyadaki delil durumuna göre masum olduğum ortadadır” dedi. O saatlerde internet girişi olmadığı iletilen Merve Şarapçıoğlu “Müvekkilimizin beraatine karar verilmesini talep ederiz” dediler.

Berk Oktay’ın Uygunsuz Fotoğrafları Davalık Mı Oldu?

Şarapçıoğlu’na 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme Merve Şarapçıoğlu’nun cezasını ertelemedi.

Berk Oktay, “Soyadımın Namusu Temizlendi”

Berk Oktay Çıplak Fotoğraflarını İfşaladığını İddia Ettiği Eşinden Boşandı

Müstehcen görüntülerinin yayılmasından sonra zor günler geçiren Berk Oktay, konuyla alakalı düşüncelerini söyledi. Berk Oktay, “Bu benim namus davamdır diye başından beri söyledim ve namus davamdan asla geri adım atmadım. Allah’a çok şükür bugün soyadımın bütün namusu temizlenmiştir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler