Ana SayfaÜnlülerBerk Cankat Kendisine Gelen Senaryoyu Okuyunca Çıldırdı

İlgili Postlar

Berk Cankat Kendisine Gelen Senaryoyu Okuyunca Çıldırdı

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk kez ekranlarda izlediğimiz oyuncu Berk Cankat kendisine gelen senaryoyu okuyunca çıldırdı. Oyuncu tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar haberimizin devamında….

Berk Cankat Kimdir?

Senaryoyu Okuyunca Çıldırdı!

Sana Bir Sır Vereceğim ve Güzel Köylü gibi sevilen yapımlarda rol alan Berk Cankat kendisine gelen senaryoyu okuyunca çıldırdı. Oyuncu tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı;

“Yazmayın kardeşim. Böyle yazacaksanız eğer yazmayın! Hatta siz toplum içine de karışmayın çünkü bu düşünce yapısıyla sizler çok tehlikelisiniz. Yaşadığınız dünyadan mı bihabersiniz? Yoksa yaşadığınız topraklarda gerçekleşenlerin hiçbirini umursamayacak kadar omurgasız mısınız?!

Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah! Kadın Cinayetlerini Durduracağız platformunun verilerine göre 2021’in yarısı olmadan 182 kadın katledilmiş ve siz hala pişkin pişkin senaristim diye dolanıyorsunuz.
“Ama abee bunlar satıyo, bunlar izleniyoo, izleyici bunu istiyo!” değil mi? Siz de haklısınız. Kimilerine göre para ve başarı için her yol mübah. Ben yokum kardeşim.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler