Ana SayfaÜnlülerYalova'da Bülent Ersoy Şaşkınlığı

İlgili Postlar

Yalova’da Bülent Ersoy Şaşkınlığı

Makyaj sanatçısı İlayda Zöhre Özdemir, Bülent Ersoy gibi makyaj yapıp ardından Yalova sokaklarında yürüdü. Yalovalılar ise önce şaşırdı sonra fotoğraf çektirdi.

Diva Şaşkınlığı

Müzik sektörünün “Diva”sı olarak tanınan Bülent Ersoy, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu kez Bülent Ersoy’un kendisi değil, birebir taklidi ilgi odağı oldu. Makyaj sanatçısı İlayda Zöhre Özdemir, sevilen şarkıcının makyajını yaptıktan sonra Yalova sokaklarında gezmeye başladı.

Bir süre şaşkınlık yaşayan Yalovalılar, ardından fotoğraf çekilmek için sıraya girdi. Yalova halkına şaşırtan bir sürpriz yapmak istediğini söyleyen Özdemir, “Ersoy makyajıyla Yalova sahilinde gezdik, kafelere uğradık. Çok güzel tepkiler aldık. Kesinlikle bu dalga amaçlı değil, hem Bülent Hanım’ı anmak hem de böyle bir şey yaparken ilk olarak tabii ki de Türkiye’nin divası Bülent Hanım olarak çıkmak istedim. Çok güzel tepkiler aldım, umarım Yalova halkı da memnun kalmıştır” dedi.

Yaptığı makyajların 3-12 saat arasında sürdüğünü söyleyen Özdemir, Bülent Ersoy makyajını toplamda üç kez yaptığını söyledi. Son makyajının ise 6 saat sürdüğünü belirtti.

Onur Akay Yeni Kitabını Davalık Olduğu Bülent Ersoy’a İthaf Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler