Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Plajda Görüntülendi!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Plajda Görüntülendi!

Geçtiğimiz gün bebeğini kaybettiğini duyuran Şeyma Subaşı plajda görüntülendi. Arkadaşları ile plajda görüntülenen Subaşı’nın yanında evlenme teklifi aldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi yoktu. Detaylar haberimizin devamında…

Plajda Görüntülendi

Bebeğini kaybeden Subaşı, arkadaşlarıyla plajda görüntülendi. Subaşı’nın sık sık telefonla ilgilenmesi dikkat çekti.

Gelecek İçin Heyecanlıyım

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu;  “Arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu” diyen Subaşı, “Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım”

Şeyma Subaşı “Aile Olmak için Sabırsızlanıyorum”

Stresten Bebeğimi Kaybettim

Subaşı hamilelik haberinin ardından sosyal medya hesabından bebeğini düşürüdüğünü duyurdu. Subaşı şu ifadeleri kullandı; “Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var.”

Aile Olmak için Sabırsızlanıyorum

Nikah masasına oturmak için gün sayan Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Subaşı fotoğrafa şu notu ekledi;

“Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez… Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler