Ana SayfaÜnlülerBerk Bayındır Son Yolculuğuna Uğurlandı...

İlgili Postlar

Berk Bayındır Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Geçtiğimiz günlerde 8. kattaki evinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybeden ünlü rapçi Berk Bayındır’ın cenaze töreni bugün düzenlendi. Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı…

Cenaze Töreni Düzenlendi

Kağıthane’de kaldığı rezidanstan düşerek hayatını kaybeden rap sanatçısı Berk Bayındır için Zincirlikuyu Cami’inde Cenaze töreni düzenlendi.

Berk Bayındır Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Törene, anne Belkıs Bayındır, baba Nezih Bayırdır, abisi Bahadır Bayındır, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Annesi Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Berk Bayindır’ın cesedinin bulunduğu tabuta şapka yerleştirildi. Başsağlığı dileyen Anne Belkıs Bayındır, oğlunun tabutuna sarılarak uzun bir aradan sonra ağladı. Oğlunun imajını kucaklayan anne, akrabaları teselli etti. Yoğun katılımın olduğu mezarlıkta, Berk Bayındr için cenaze namazı kılındı ​​ve helallik alındı. Törenin ardından omuzlara alınan tabut cenaze aracına kondu. Berk Bayındır’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Öğrenilen bilgiye göre “Beta” lakabıyla bilinen 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır sabah sularında ikamet ettiği lüks rezidans katının 8. katındaki dairesinin camından henüz öğrenilemeyen bir sebeple birden düşerek yaşamını yitirdi. Olay yerinde bulunan çevredeki vatandaşların polise olan ihbarıyla olay yerine hemen gelen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olayın olduğu sokağa ulaşan sağlık ekipleri ünlü rapçinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Emniyet görevlileri olay yerine güvenlik şeridini yaparak önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin sonrasında genç rapçi Berk Bayındır’ ın cenazesi, Adli Tıp Kurumuna ulaşmak için yola çıktı. Olay sırasında evde olan Berk Bayındır’ ın kız arkadaşı da ifadesi için Gültepe Karakolu ’na getirildi. Olayın gerçeğe ulaşması için savcılık soruşturma başlatıldı.

Berk Bayındır Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler