Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'den İranlı Model'e Evlilik Teklifi!

İlgili Postlar

Özcan Deniz’den İranlı Model’e Evlilik Teklifi!

Geçtiğimiz günlerde Usta şarkıcı Özcan Deniz, çocuğunun annesi eski karısı Feyza Aktan’ ı darbettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, mahkeme kararını açıklamış ardından Mahkeme Özcan Deniz’in beraatına karar verdişti ve Özcan Deniz Feyza Aktan davası düşmüştü… Özcan Deniz’den İranlı Model’e Evlilik Teklifi!

Özcan Deniz kimdir?

Geçirdiği sıkıntılı dönemleri geride bırakan ve kendisinden tam 26 yaş küçük olan moda tasarımcısı Samar Sadgar ile yeni bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı genç sevgilisine evlilik teklifi etti…

“İlk kermesimiz çok heyecanlıyız”

Feyza Aktan ile ilişkisini bitirdikten sonra İranlı model Samar Dadgarile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz’in mutluluğu dolu dizgin devam ediyor. Samar Dadgar, katıldığı bir etkinlikte Özcan Deniz’den evlilik teklifi aldığını açıkladı.

Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Dadgarkatıldığı bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Standının önünde soruları yanıtlayan Sagdar, “İlk kermesimiz çok heyecanlıyız” dedi.

Samar Dadgar, Feyza Aktan’la evliliği 15 ayda biten ve üç yaşındaki oğlu Kuzey’in velayeti annede kalan Özcan Deniz’le aşk yaşıyor.

Özcan Deniz' in Genç Aşkıyla Havuz Keyfi...
Özcan Deniz’ in Genç Aşkıyla Havuz Keyfi…

‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programının canlı yayınında, yorumcu Seren Serengil, olaylı boşanma dönemi ardından oğlunun tekrardan üzülmesini gönlü razı olmayan  Anne Deniz‘ in, bu ilişki için “Rızam yoktur” dediğini öğrenilmişti…

Özcan Deniz’den İranlı Model’e Evlilik Teklifi!

Samar Dadgar, Feyza Aktan’la evliliği 15 ayda biten ve üç yaşındaki oğlu Kuzey’in velayeti annede kalan Özcan Deniz’le aşk yaşıyor.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu ile çıktıkları Kapadokya tatili sorulan İranlı modacı, “Çok güzel geçti, tatlı geçti ama iki gün gidip geldik” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler