Ana SayfaÜnlülerBeril Kayar pişmanlık duyuyor!

İlgili Postlar

Beril Kayar pişmanlık duyuyor!

Oyunculuğa geç başlayan Beril Kayar, son röportajında bu durumdan dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi. İşte oyuncunun röportajından önemli bölümler.

Son olarak Öğrenci Kafası: Soygun filmi ile beyaz perdede yer alan Beril Kayar, oyunculuğu ile beğeni toplamaya devam ediyor. Filmde Pınar karakteri ile izleyici karşısına çıkan Beril Kayar, 8 oyuncu arasında ortak bir şekilde paylaştırılan rolün kendisi için de çok iyi olduğunu söyledi.  Daha önceki açıklamalarında tek eşlilik konusunda iddialı açıklamalarda bulunan oyuncu, oldukça konuşulmuştu.

Beril Kayar: Tek eşli olmak doğaya aykırı!

“Modellik planlamadım”

Model olarak bir zamanlar çalışan Beril Kayar, bu meslekten vazgeçti. Bu konudaki sorulara açık yüreklilikle yanıt veren Kayar, “Kariyer planımda olan bir meslek değildi. 20’li yaşların başında, keyif alınabilecek bir işti, ama yetti de arttı…” dedi.

Oyunculuğun kendisi için çok daha iyi olduğunu fakat sektöre geç giriş yaptığını da belirten Beril Kayar, bu konuda her zaman kendi kendine serzenişte bulunduğunu ve pişmanlık duyduğunu söyledi.

Beril Kayar’ın hedefleri neler?

Oyunculuk konusunda tiyatro hayali olduğunu söyleyen oyuncu, 1 yıl da olsa tiyatro yapmak istediğini söyledi. Ekranda ise komedi filmiyle izleyici karşısına çıkmak isteyen oyuncunun şu anda en çok sevdiği ve yer almak istediği proje Avlu.

Röportajda aşkın ne ifade ettiği konusunda da açıklamalarda bulunan Beril Kayar, “Yaratıcılığı, empatiyi, özveriyi ve yapabilirsin güdüsünü ortaya çıkaran nadide bir duygu…” dedi.

Beril Kayar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler