Ana SayfaKimdirBeril Kayar Kimdir?

İlgili Postlar

Beril Kayar Kimdir?

Oyuncu, manken ve son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Beril Kayar kimdir? İşte oyuncunun hayatıyla ilgili önemli noktalar.

1988 yılında doğan ve ekranların genç yıldızı olarak tanınarak günümüze kadar geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Beril Kayar, oyuncu olmasının yanı sıra aynı zamanda mankenlik de yapıyor. Son günlere (2018) yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve “Tek eşlilik” üzerine yeni bir tartışma başlayan Beril Kayar kimdir?


Bugün Doğan Ünlüler

Beril Kayar Kimdir, Hangi Projelerde Rol Aldı?

1988 yılında doğan oyuncu, hayatının büyük bir bölümünü İstanbul’da geçirdi. Eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra lisans eğitimini oyunculuk üzerine de alan Beril Kayar, Anadolu Üniversitesi’nde ilk olarak Halkla İlişkiler okudu. Bu alanda çalışmak adına ilk adımlarını atmış olsa da güzelliği ve çekici ekran yüzüyle kısa süre içerisinde fark edilen Beril Kayar, baştan modellik sonrasında ise oyunculuk alanına yöneldi.

İlk oyunculuk deneyimini Acayip Hikayeler adlı dizide yaşayan ve bu dizide Rakkase karakterini canlandıran Beril Kayar, böylece oyunculuk kariyerini de başlattı. Oyuncunun zirve yaptığı dönem ise 2012 oldu. Adını Feriha Koydum adlı dizide Zülal karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu sonrasında ise Türkiye’nin önemli dizilerinde rol almayı başardı. Oyuncu son olarak Rüzgar Erkoçlar ile Öğrenci Kafası: Soygun adlı projede yer aldı.

Beril Kayar Dizi ve Filmleri

Oyuncunun yer aldığı dizi ve filmler ise şöyle;

2018 –  Öğrenci Kafası: Soygun

2012 – Acayip Hikayeler

2012 – Emir’in Yolu

Beril Kayar’ın haberleri için tıklayınız

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler