Ana SayfaKimdirİrem Altuğ Kimdir?

İlgili Postlar

İrem Altuğ Kimdir?

Ekranların son dönemlerde (2018) sevilen oyuncularından olan İrem Altuğ kimdir, hangi alanda eğitim aldı ve hangi projelerde rol oynadı?

Türkiye’de özellikle son dönemlerde ekranlarda yer almaya başlayan kadın oyuncular oldukça dikkat çekiyor. Bu isimlerden birisi olan İrem Altuğ da yine yer aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettirirken küçük yaştan itibaren kamera karşısına geçen İrem Altuğ, şu anda Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor.
Bugün Doğan Ünlüler

İrem Altuğ Kimdir, Kaç Yılında Doğdu?

15 Eylül 1980 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu,  ilkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Kameralarla tanışması 1988 yılında olan ve sadece 8 yaşında kamera karşısına geçerek reklam yarışmasında yer alan oyuncu, böylece şöhretin kapısını da küçük yaştan itibaren araladı. 1988 yılından sonra pek çok farklı reklam filminde çocuk yıldız olarak yer alan İrem Altuğ,  bu başarısının ardından oyunculuk alanına yöneldi.

Oyunculuk alanında aldığı eğitim sonrasında ilk defa İstanbul Kültür Oyuncuları içerisinde yer alarak profesyonel oyunculuk deneyimi yaşamaya başlayan Altuğ, Türkiye’nin usta oyuncularıyla da çalışma fırsatı bularak kendini geliştirdi.

İrem Altuğ’un İlk Filmi Hangisi?

1989 yılında Karılar Koğuşu filminde yer alarak ilk film deneyimini yaşayan İrem Altuğ, bu film projesinde Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit gibi Türkiye’nin unutulmaz isimleriyle bir arada çalışma fırsatı buldu. Oyunculuk eğitiminin dışında dans konusunda da oldukça başarılı olan oyuncu, ünlü dans hocalarından dans eğitimi aldı.

İrem Altuğ Filmleri ve Dizileri

İrem Altuğ son olarak 2018 yılında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde yer alarak sevenleriyle ekranlarda buluşmuştu. Oyuncunun yer aldığı önemli projeler ise şöyle;

2014 – Yola Çıkmak (Sinema Filmi)

2014 – Aşk Ekmek Hayaller (Reyhan) (TV Dizisi)

2011 – Nar (Sinema Filmi)

2011 – Kayıp Aranıyor (Asya) (TV Dizisi)

2011 – Direk Aşk (Serap) (Kısa Film)

2009 – Mordkommission Istanbul (Boğaziçi’nde Cinayet) (Saime Soydan)(TV Filmi)

2009 – Melekler ve Kumarbazlar (Zeynep) (Sinema Filmi)

2008 – Kirpi (Çiğdem) (Sinema Filmi)

2007 – Vazgeç Gönlüm (Bahar) (TV Dizisi)

2006 – Eve Giden Yol 1914 (İffet) (Sinema Filmi)

2005 – Ihlamurlar Altında (Feride) (TV Dizisi)

2004 – Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (Zeynep) (TV Dizisi)

1992 – Bir Yılbaşı Düşü (TV filmi)

1989 – Zirvenin Bedeli (Sinema Filmi)

1989 – Karılar Koğuşu (Selime) (Sinema Filmi)

Oyuncunun haberleri için tıklayınız

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler