Ana SayfaÜnlülerBeril Kayar: Tek Eşli Olmak Doğaya Aykırı

İlgili Postlar

Beril Kayar: Tek Eşli Olmak Doğaya Aykırı

Son günlerde yer aldığı bir film ile gündemde yer alan Beril Kayar, hayata dair yaptığı değerlendirmelere tek eşli olmanın doğaya aykırı olduğunu söyledi

Rüzgar Erkoçlar ile Öğrenci Kafası: Soygun adlı filmde başrol oynayan ve oyunculuğu ile büyük bir beğeni toplayan Beril Kayar, tek eşlilik ile ilgili yaptığı açıklamalarla yeni bir gündem yarattı. İki insanın uzun yıllar boyunca beraber yaşamasını ve tek eşli olarak hayatına devam etmesinin hayal bile olmadığını söyleyen Beril Kayar, durumu ütopya olarak değerlendirdi.

Röportajı Dikkat Çekti

Film ve hayatı ile ilgili verdiği bir röportaja sorulara açık yüreklilikle cevap veren ünlü oyuncu, aşk ve evlilik konusunda ezber bozan tanımlamalar yaptı. Sonsuz aşk, tek eşlilik gibi kavramlara insanların inandığını ve bunlara inanmak için kendini kandırdığını söyleyen Beril Kayar, kendisinin tek eşli olarak uzun yıllar boyunca bir hayatı paylaşamayacağını da bu açıklamalarıyla dile getirdi. Filmde dikkat çeken ünlü isim, yaptığı bu açıklamalar sonrasında sosyal medyada da yeni bir tartışmayı fitillemiş oldu.

Beril Kayar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler