Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler'den Eser Yenenler Açıklaması Geldi...

İlgili Postlar

Berfu Yenenler’den Eser Yenenler Açıklaması Geldi…

Sunucu ve oyuncu olan Eser Yenenler, bugün korona virüse yakalandığını duyurdu. Eşi 2015 Miss Turkey 4.güzeli Berfu Yenenler’de sosyal medyasından yaptığı bir açıklamayla eşinin sağlık durumu hakkında son bilgileri verdi. İşte Detaylar..

Eser-Berfu Yenenler Çiftinin Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu!

Berfu Yenenler’den Eser Yenenler Açıklaması Geldi…

Oyuncu Eser Yenenler, sosyal medya sayfalarından yaptığı son paylaşımla korona virüse bulaştığını takipçilerine duyurdu. İstanbul’daki evinde kaldığını açıklayan Eser Yenenler, medyada çıkan haberlerin sonrasında bir açıklamada bulundu.

Berfu Yıldız Kimdir?

“Ağır Geçirenlere Acil Şifalar Diliyorum”

Eser Yenenler; “Çok dikkat etmeme rağmen Covid-19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiriyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit’te ailesinin yanında. Ben kendimi izole edip, gerekenleri yapıyorum. Daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Eser Yenenler Kimdir?

Berfu Yenenler: “Maalesef Haberler Doğru”

Berfu Yenenler de sosyal medya sayfasından yayınladığı bir paylaşımla takipçileri için eşi Berfu Yenenler son sağlık durumu hakkında bilgilendirdi.

“Maalesef haberler doğru” diyen Yenenler, konuyla ilgili; “Eser’in Covid-19 testi pozitif çıktı ama çok şükür sağlık durumu iyi ve kötüye giden bir süreç olmadı. Hatta iyileşmeye de başladı. Sadece öğrendiğimizde hem ben hamile olduğum için hem de Kuzey’in sağlığı için ayrı yerlerde karantinaya girdik” dedi.

Berfu Yenenler’in Kedisi Virüs mü Kaptı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler