Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler "Beni Sadece Anneler Anlar"

İlgili Postlar

Berfu Yenenler “Beni Sadece Anneler Anlar”

İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, oğlu Kuzey’in ayağını çatlattığını dile getirdi. Yenenler, “Annelik gerçekten nasıl bir vicdan yumağı, sadece anneler anlar beni” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Eser Yenenler kimdir?

Berfu Yıldız Kimdir?

Beni Sadece Anneler Anlar

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyuran ve oğluna ‘Mete’ ismini vereceğini söyleyen Yenenler, oğlu Kuzey’in ayağını çatlattığını ifade etti.

Kuzey’in ayağı alçılı fotoğrafını paylaşan 25 yaşındaki Yenenler, şu ifadeleri kullandı:

Ah minik patatesim… Dünden beri nasıl oldu da birden ayağının üstüne basamamaya başladın, nasıl apar topar hastaneye gittik, nasıl çatlak oldu, nasıl alçıya alındı diye düşünüp, duruyorum. Annelik gerçekten nasıl bir vicdan yumağı, sadece anneler anlar beni.

Neyseki o yumoş suratınla benden daha güçlüsün de hızlıca toparlıyorsun. Ne ağlıyorsun, ne sızlanıyorsun Kuzey Emmim… Hemen elimi tut da birlikte koşturalım minik kuşum. Ve artık bütün nazarlar bizden hatta bütün bebeklerden uzak dursun…

Berfu Yenenler’den Güldüren Hamilelik Paylaşımı

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Berfu Yenenler ikinci kez anne olma heyecanını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yenenler 32. haftaya girdiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler