Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'den oğlu Uzay'a: Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem...

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’den oğlu Uzay’a: Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem…

Manken ve sunucu Çağla Şıkel’in, Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Uzay 9 yaşına bastı. Duygusal bir paylaşımda bulunan Şıkel, “Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yenden büyütsem seni… İyi ki senin gibi bir çocuğun annesi oldum” dedi

7 yıllık evliliklerini 2015’te noktayalan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un oğulları Uzay 9 yaşına bastı. Ayrıldıktan sonra dostluklarını sürdüren eski çift, Instagram’dan oğullarının doğum gününde duygusal paylaşımlarda bulundu.

 
“SEN DÜNYAYA GELMEDEN AZ ÖNCE…”

Doğum sonrası fotoğraflarını paylaşan Şıkel, “Sen dünyaya gelmeden az önce… Yıllar hızla geçiyor… Bugün 9 yaşındasın Uzayım… Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yenden büyütsem seni… Şansın bahtın bol olsun, bal çocuğum, gözlerinin içine bakarak büyüttüğüm… İyi ki doğdun ve ben iyi ki senin gibi bir çocugun annesi oldum. Hislerimi anneler bilir zaten daha fazla yazamayacağım.” ifadelerini kullandı.

“İYİ Kİ DOĞDUN OĞLUM”

Emre Altuğ da oğlunun doğum gününü, “İyi ki doğdun oğlum… Aslanım… Uzay’ım…” sözleriyle kutladı.

Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olan Şıkel, bir kızının olmasını çok istediğini belirterek, “Tam anne olmak için yaratılmış bir kadınım bence. İki tane erkek evladım oldu” demişti. 41 yaşındaki manken, “Binlerce kez şükürler olsun tabii ki ama hala o oğlak burcunun inatçı yapısından içimde bir yerlerde bir kız çocuğu hala var. Olur yani bence, istediğim her şey olduğuna göre bence onun da olması gerekiyor teknik olarak” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler