Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Karantina Açıklaması Tepki Topladı!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Karantina Açıklaması Tepki Topladı!

Kenan Doğulu ve Beren Saat, geçtiğimiz haftalarda Londra’ya tatile gitmişlerdi. Türkiye’ye döndükten sonra on dört gün yasağına uymadıkları için tepkileri üzerine toplayan çift sosyal medyadan eleştiri almaya devam ediyor. Bugün bir yoruma yanıt veren Beren Saat’in karantina açıklaması tepki topladı. İşte Beren Saat’in o açıklaması;

Beren Saat’in Dıoğum Gününü Kutladılar

Evliliğinde bir süredir sorunlar yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yeniden bir araya gelmesi herkesi çok mutlu etmişti. Barıştıktan sonra Londra tatiline giden çift Beren Saat’in doğum günü içinde Londra’yı tercih etti. Ancak geçtiğimiz haftalarda salgın tehlikesini yok sayarak yurt dışına giden çift bu kararıyla sevenlerinden tepki toplamıştı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat’den Sürpriz Gelişme!

Yasağa Uymadılar

Kenan Doğulu ve Beren Saat doğum günü kutlaması için Corono virüsünün çok görüldüğü yerlerden biri olan Avrupa’ya gitmişti. Ve ne yazık ki dönüşleri virüsün Türkiye’de de kendini gösterdiği ilk günlere denk gelmiş ve o dönemde Sağlık Bakanlığı yurt dışından gelenleri 14 gün boyunca evde kalmaları yönünde uyarmaya başlamıştı. Virüsün yayılmasını engellemek ve kişilerde virüs görülmesi durumunda temas ettikleri kişilerin hızlı bulunabilmesi için alınan bu karara Beren Saat ve Kenan Doğulu da uymadı.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat’in Karantina Açıklaması Tepki Topladı!

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de varlığını gösteren Corona virüsünden enfekte olan kişi sayısı 47’ye ulaşmış durumda. Bu durum birçok kişide gerginlik yaratırken insanları da önlemler almaya sevk ediyor. Değil yurt dışından gelenleri, kafelerde bile insanları görmeye tahammülün olmadığı bu dönemde medyatik isimlerinde karara uymaması büyük bir tepki topluyor. Bu konuya Beren Saat‘in açıklaması ise oldukça şaşırtıcı. Londra tatilinden döndükten sonra 14 gün kuralına uymadığı yönünde sert tepkiler almaya başlamaları Saat’in ilginç bir savunma yapmasına neden oldu. Bir takipçisinin sosyal medyadan “14 gün kuralına uymanız gerekmiyor mu Beren Hanım?” yorumuna Beren Saat’ten “Biz Londra’dayken salgın Avrupa’ya ulaşmamıştı, sevgiler” yanıtı gelmesi sosyal medyadaki tepkilerin artmasına neden oldu.

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat'in Karantina Tepkisi
Beren Saat’in Karantina Tepkisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler