Ana SayfaDedikoduBeren Saat Yeni Partner'ini Buldu!

İlgili Postlar

Beren Saat Yeni Partner’ini Buldu!

Beren Saat’e Yeni Dizisinde Genç Kızların Sevgilisi Barış Arduç Eşlik Edecek

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Beren Saat, ‘Gazino’ adlı dönem dizisinde rol alacak. Saat’e, genç kızların yeni gözdesi Barış Arduç eşlik edecek.Kürk Mantolu Madonna ve Tren filmlerinin proje aşamasında beklediğini bulamayan güzel oyuncu Beren Saat film projesini rafa kaldırdı. Uzun süredir ekranlarda olmayan Beren Saat, Kiralık Aşk dizisinin bitiminden sonra ekranlara ara veren Barış Arduç ile aynı dizide buluşacak. İkili hakkında kısa bilgi verecek olursak;

Beren Saat

26 Şubat 1984 doğumlu olan Beren Saat Ankara’lıdır. Beren Saat Başkent Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. Beren Saat ‘Türkiye’nin Yıldızları’ adlı programla adını duyurmuş ve sonrasında oyunculuğa başlamıştır. İlk televizyon deneyimini 2004 yılında ‘ Aşkımızda Ölüm Var’ dizisi ile yaşayan Saat, en büyük etkiyi ‘Aşkı Memnu’ adlı dizide oynadığı Bihter adlı karakterler yapmıştır. Beren Saat ilk sinema deneyimini ise ‘Güz Sancısı’ filminde oynayarak yaşamıştır. Oynadığı diğer filmler Gecenin Kanatları, Gergedan Mevsimi ve Benim Dünyam isimli filmlerdir. Şuan da ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem ‘ adlı televizyon dizisinde Kösem’i canlandırmaktadır. Beren Saat 2014 yılında Kenan Doğulu ile evlenmiştir. Saat, hala evlidir.

Barış Arduç

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre ‘nin Scherzingen şehrinde doğmuştur. 8 yaşında kadar ailesi ile birlikte burada yaşayan oyuncu 1995 yılında aile ile birlikte Türkiye ‘ye kesin dönüş yapmıştır.Emektar tiyatro oyuncu Ayla Algan ile tanışması sonucunda hayatı değişen Barış Arduç, bu yıllarda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosunda eğitimlere katılan ünlü isim profesyonel oyuncu olarak 2011 yılında televizyon dünyasına adım attı. Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev aldıktan sonra Benim İçin Üzülme dizisi ile adını duyurdu. Arduç ‘un, 17 – 18 yaşlarında spor tutkusu olan ve Trabzonspor ‘da futbol oynamak isteyen bir genci canlandırdığı rolü o kadar çok sevildi ki karakter dizide öldüğünde Trabzonspor tribünlerinde 10 metre pankart açıldı. Son olarakta Elçin Sangu ile birlikte rol aldığı “Kiralık Aşk” dizinde yakaladığı uyumla çok beğeni topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler