Ana SayfaDedikoduPelin Öztekin zayıflamaya devam ediyor

İlgili Postlar

Pelin Öztekin zayıflamaya devam ediyor

Son zamanlarda fazla kilolarını vermesi ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Pelin Öztekin, gün geçtikçe zayıflamaya devam ediyor. Nişanlısından ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açan Öztekin, paylaştığı son fotoğrafla biraz daha kilo verdiğini gösterdi. İşte detaylar…

Son olarak rol aldığı Hayat Şarkısı isimli dizinin final yapmasının ardından yorgunluk atmak için Bodrum’da tatil yapmaya giden güzel oyuncu Pelin Öztekin, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sevgilisiyle romantik akşam yemeğinde

Geçtiğimiz aylarda nişanlısı Baha Koçaslan ile ayrılmasının ardından Berk Uğuz isimli yeni sevgilisi ile yeni bir aşka yelken açan Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından sevgilisi ile birlikte yediği romantik akşam yemeğinden bir poz paylaştı. Paylaşımının altına “Kendileri organizetör olmasa da hayatımı organize ettiği doğrudur. Teşekkürler sevgilim…” notunu ekledi.

Gün geçtikçe zayıflıyor

Pelin Öztekin’in paylaşımında hala kilo vermeye devam ettiği, gün geçtikçe daha fazla zayıfladığı dikkat çekti. Güzel oyuncu, geçirdiği mide ameliyatı sonrası geçen her gün daha da fit görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler