Ana SayfaÜnlülerKerem Bursin denizde tehlikeli anlar yaşadı, Serenay Sarıkaya çok korktu!

İlgili Postlar

Kerem Bursin denizde tehlikeli anlar yaşadı, Serenay Sarıkaya çok korktu!

Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Bodrum’da tatil yapan Kerem Bursin, denizin ortasında büyük bir tehlike atlattı. Sevgilisinin suda acı çektiğini gören Serenay Sarıkaya, korkudan çılgına döndü. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Kerem Bursin ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serenay Sarıkaya, Bodrum’da tatil yapıp yorgunluk atıyor. Denize girip yüzmek isteyen Kerem Bursin, suya balıklama atlayınca büyük bir tehlike atlattı.

Suya balıklama atlayan Kerem Bursin, başını kuma çarptı. Yakışıklı oyuncu, başını çarpmanın etkisi ile acı çekmeye başladı. Sevgilisinin acı çektiğini gören Serenay Sarıkaya ise, korkudan ne yağacağını bilemedi. Güzel oyuncunun korkusu yüzünden okunuyordu.

Acıdan başını tutarak denizden tekneye çıkan Kerem Bursin’in hemen yanına koşan Sarıkaya, hemen botla karaya çıkıp hastaneye gitmek istedi. Ancak Kerem Bursin büyük bir sorun olmadığını söyledi ve sevgilisinin hastaneye gitme teklifini reddetti.

Uzun süredir aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, yaşanan büyük tehlikeyi atlattıktan sonra birlikte tatil yapıp yorgunluk atmanın keyfini yaşamaya kaldıkları yerden devam etti.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Kerem Bursin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler