Ana SayfaÜnlülerBeren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yeniden aynı projede rol alacak mı?

İlgili Postlar

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yeniden aynı projede rol alacak mı?

Daha önce Aşk-ı Memnu dizisiyle büyük beğeni toplayan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ için yeni dizi iddiaları gündeme geldi. Peki, iki isim birlikte yeni projede yer alacak mı?

Dizi tarihinin en iyi ikilileri arasında gösterilen Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ için yeni bir teklif yapıldı. Gelen bilgilere göre dizi projesiyle yakından ilgilenen iki oyuncu da şartlarda anlaşılması halinde yeniden birlikte kamer karşısına geçecek.

Beren Saat’in yeni partneri kim olacak? 

Beren Saat 130 bin TL istedi

Gelen bilgilere göre teklif sonrasında pazarlık aşamasında Beren Saat’in bölüm başı istediği 130 bin TL proje için şartları zorlarken, Kıvanç Tatlıtuğ 150 bin TL’de anlaştı. Bu haberi duyan Beren Saat’in ise bozulduğu öne sürülürken ikili ismin parada anlaşması halinde dizi çekimlerine başlanacağı ifade edildi. Bazı iddialarda Beren Saat’in 160 bin TL almakta direttiği de belirtildi.

En son 2015’te oynadı

Uzun zamandan beri ekranda yer almayan Beren Saat en son 2015 yılında ekranlarda yer almıştı. İki ismin birlikte yer alacak olması şu ana kadar sosyal medyadaki takipçilerinde sevinç yaratmış olsa da anlaşmama ihtimalinin de olduğu konuşuluyor. Özellikle fiyat konusunda tekrar tekrar artışa giden Beren Saat proje yöneticileri tarafından olumsuz olarak değerlendirilirken yüksek fiyatlar şu andaki dizi sektörü için büyük bir risk olarak görülüyor. Bu açıdan dizi için ciddi bir soru işareti mevcut.

Beren Saat kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler