Ana SayfaÜnlülerBensu Soral'ın düğün davetiyesi ortaya çıktı

İlgili Postlar

Bensu Soral’ın düğün davetiyesi ortaya çıktı

Bensu Soral’ın düğün davetiyesi ortaya çıktı… Nişanlısı Hakan Baş ile dünya evine girmek için gün sayan güzel oyuncu Bensu Soral’ın düğün davetiyesi ortaya çıktı. Bensu Soral’ın düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Bensu Soral’ın düğün davetiyesi ve düğünün detayları haberimizde…

Bensu Soral’ın düğün heyecanı

Bensu Soral ve Hakan Baş evleniyor

Güzelliği ve başarılı performansı ile ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Bir süredir aşk yaşadığı Hakan Baş ile geçtiğimiz Mart ayında aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile nişan yüzüklerini takan Bensu Soral, evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Bensu Soral Kimdir?

Hakan Baş, Bensu Soral ile evlenmek için kesenin ağzını açtı

İstanbul Beşiktaş’ta lüks bir otelde gerçekleşen görkemli bir düğün töreni ile evliliğe adım atmaya hazırlanan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti hazırlıklara devam ederken, Hakan Baş’ın, nişanlısı Bensu Soral’ın istediği her şeyin gönlüne göre olması için kesenin ağzını açtığı, hiçbir masraftan kaçınmadığı duyuldu. Hakan Baş’ın, 500 kişilik davetliyi ağırlayacağı düğün töreni için 750 bin lirayı gözden çıkardığı öğrenildi. Düğün töreninde iki farklı gelinlik giyecek olan güzel oyuncu Bensu Soral’ın gelinliklerinin fiyatı 100 bin lira değerinde olduğu söylendi.

Hakan Baş Kimdir?

Bensu Soral’ın düğün davetiyesi görüldü

29 Eylül günü evlenecek olan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin düğün davetiyesi ortaya çıktı. Sade tasarıma sahip bir davetiye tercih eden çiftin davetiyesini, isimlerini baş harfleri süslüyor. Davetiyede, metin olarak “Düğün törenimizde sizleri aramızda görmekten onur duyarız” ifadelerini kullanmayı tercih ettiler.

İşte Bensu Soral’ın düğün davetiyesi

Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, 29 Eylül günü dünya evine girecek…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler