Ana SayfaÜnlüler'Yemekteyiz' programının yeni sezonunda herkesin çok merak ettiği o konu

İlgili Postlar

‘Yemekteyiz’ programının yeni sezonunda herkesin çok merak ettiği o konu

‘Yemekteyiz’ programının yeni sezonunda herkesin çok merak ettiği o konu… Geçtiğimiz sezon izleyicilerin ilgi ile takip ettiği Yemekteyiz isimli yarışma programının yeni sezonuna sayılı günler kala, herkesin merak ettiği o soru gündeme geldi. Yemekteyiz izleyicisi hangi konuyu merak ediyor? O sorunun yanıtı bulundu mu? Detaylar haberimizde…

TV8 Yemekteyiz Programı Neden Yok? Program Final Mi Yaptı?

Yemekteyiz’de herkesin merak ettiği o konu gündeme geldi

Geçtiğimiz sezon tv8 ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Yemekteyiz isimli sevilen yarışma programı, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izlenmişti. Yemeklerin ve yarışmacıların birbiri ile yarıştığı yemek yarışmasının yeni sezonuna sayılı günler kaldı. Eylül ayında yeni sezona adım atacak olan Yemekteyiz’de herkesin merak ettiği o konu gündeme geldi.

Özellikle mi seçiliyorlar? Yoksa değişiyorlar mı?

Yarışmanın ilk anlarında gayet normal ve sakin görünen yarışmacıların, yarışma ilerlemeye başladıkça değişmesi ve inanılmaz haller alması dikkat çekiyor. İzleyiciler, yarışmacıların özellikle böyle özelliler ile mi seçildiğini, yoksa, yarışma psikolojisi ve heyecanı ile insanların kendileri gibi olmaktan mı çıktıklarını merak ediyor.

Konuyu, Mesut Yar ele aldı. Köşesinde konuyu değerlendiren Mesut Yar’ın o yazısı:

Gönlümün efendisi geri döndü. Bu köşenin okurları “Yemekteyiz” isimli programa hassasiyetle yaklaştığımı bilirler…

Dün yeni yayın dönemine başladı yarışma. Sanki dün bırakmış gibi bir hali vardı. Onur Büyüktopçu uzun tatilden iyiden iyiye kilo vererek çıkmıştı ki bu durum sezon sonuna kadar devam eder mi merak ediyorum…

Merak ettiğim diğer konu ise yeni yarışmacıların yine bıçağını bilemiş arkadaşlardan seçilmesi. İnsanımız oturup “Bir gün “Yemekteyiz” yarışmasına katılırsam karanlık yüzümü şöyle göstereyim” filan diye özel antrenman mı yapıyor acaba? Vay arkadaş diyor, hayırlı sezonlar diliyorum!

Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile Yemekteyiz Eylül’de tv8’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler