Ana SayfaÜnlülerBensu Soral "Kadını Yücelten Bir Proje"

İlgili Postlar

Bensu Soral “Kadını Yücelten Bir Proje”

Şu sıralar Cam Tavanlar dizisi ile ekranlara dönüş yapan Bensu Soral geçtiğimiz gün eşi Hakan Baş ile birlikte Arnavutköy’de görüntülendi. Soral, yeni projesi hakkında; “Cam Tavanlar’ çok başka bir proje. Senaryoyu okuduğum zaman direkt kabul ettim. Çünkü kadınları yücelten bir proje” ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizin devamında…

Bensu Soral Kimdir?

Çok Heyecanlıyız

Cam Tavanlar dizisi ile ekranlara dönüş yapan Bensu Soral geçtiğimiz gün eşi Hakan Baş ile birlikte Arnavutköy’de görüntülendi. Yeni dizisinde Leyla karakterini canlandıran oyuncu dizisi hakkında şu ifadeleri kullandı; “Set çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün izinliydik. Arkadaşlarımızla yemeğe çıktık. Dizimiz haftaya ekranlarda olacak. Teaser yayınlandı. Heyecanımız büyük. Gelen tepkiler çok güzel” dedi.

Gazetecilerin, “Diziler artık yavaş yavaş dijital platformlara doğru kayıyor. Size de bu platformlardan gelen bir teklif oldu mu?” sorusuna, “Gelen birçok teklif oldu ama ‘Cam Tavanlar’ çok başka bir proje. Senaryoyu okuduğum zaman direkt kabul ettim. Çünkü kadınları yücelten bir projeydi ve bu proje bende daha ağır bastı, kabul ettim” yanıtını verdi.

Bensu Soral Hastalığını İlk Kez Açıkladı

Soral, “Çok güzel bir iş çıkartıyoruz. Sevilen bir dizi olacak. Her şeyin en iyisi olması için çok yoğun çalışıyoruz. Bundan sonra takdir seyircinin olacak” dedikten sonra eşi Hakan Baş ile birlikte oradan ayrıldı.

Yalnızca Bir Dizi Değil

Kubilay Aka ise yeni dizisi Cam Tavanlar hakkında geçtiğimiz günlerde şu sözleri söylemişti;

“Projeyi kabul etmeme sebep olan unsurların başında daha önce de çalışmış olduğum senaristimiz Meriç Acemi’nin kalemine çok güveniyor oluşum oldu. Yönetmenimiz Fehmi Öztürk’ün oyuncuya verdiği alan, bir şeyleri beraber deneme isteğinin tüm ekibe sirayet edeceğini hissetmem ve senaryonun da buna elverişli olması yaşanacak sinerjinin içinde bulunma isteği yarattı. Bütün bunların dışında ‘Cam Tavanlar’ın yalnızca bir dizi değil, günümüz dünyasını maalesef yansıtan gerçek bir kavram olması da etkili oldu. Projemizle kökten bir değişim yaratamayız belki ama en azından biraz farkındalık yaratabileceğimizi düşünüyorum. Bensu’nun muhteşem enerjisinin Leyla’ya bu denli güzel yansıtması ve Cem’in de aynı enerjiye sahip olması ayrı bir keyif verdi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler