Ana SayfaÜnlülerBensu Soral Hastalığını İlk Kez Açıkladı

İlgili Postlar

Bensu Soral Hastalığını İlk Kez Açıkladı

Uzun bir sürenin ardından yeni bir diziyle ekranlara dönecek olan güzel oyuncu Bensu Soral geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bensu Soral hastalığını ilk kez anlattı. Bensu Soral’ın hastalığı ne? İşte detaylar;

Bağış Yapılmasını İstedi

Oyuncu Bensu Soral, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Sosyal Ben Vakfı’na bağış yapılmasını istedi. İş insanı Hakan Baş ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bensu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine çağrıda bulundu. Soral, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Sosyal Ben Vakfı’na bağış yapılmasını istedi.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Dünyanın en güzel ritmi, rengi, heyecanı çocuklarımızın hayal ettikleri yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına #HayaldenGerçeğe diyerek, ben de SosyalBen Vakfı Gönüllü elçisi olarak buradayım. 23 Mart bildiğiniz gibi benim doğum günüm. Bu sene sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine SosyalBen Vakfı Gönüllü Elçisi olarak, SosyalBen Vakfı için açtığım doğum günü kampanyama yapacağınız bağışları bekliyorum.

Ümidim toplanan bağışlarla taşımalı eğitimin uygulandığı köy okullarında öğrenim gören 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini #HayaldenGerçeğe diyerek, gerçeğe kavuşturmak. Haydi, hep birlikte geleceğin oyuncuları, senaristleri, dansçıları, bilim insanlarına bir nebze de olsa destek olalım. Daha ulaşacağımız çok okul ve hayallerini gerçeğe dönüştüreceğimiz çok çocuk var. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle…

Bensu Soral Eşi Hakan Baş’a Güzel İfadelerde Bulundu!

Hoşgörü Şart

Oyunculuk kariyerine ablası Hande Soral’dan aldığı destekle adım atan Bensu Soral, daha önce ilişkisi ve günlük rutini hakkında merak edilenleri anlatmıştı.

Soral, “Mutlu evlilik için tüyo verir misiniz?” sorusuna, “Karşılıklı saygı, sevgi, ilgi, empati ve hoşgörü şart. İyi bir ikili olursanız, mutlu olmak kolay” yanıtını vermişti.

Bensu Soral Hastalığını İlk Kez Açıkladı

Yakın zamanda “Crohn” hastası olduğu için Covid-19 aşısı olan Bensu Soral, sosyal medyada kimi çevreler tarafından eleştirilmişti.

Eleştirilere yanıt veren Bensu Soral, “Sıram geldi ve aşı oldum. Olmamam mı gerekiyordu? Bana çok destek olan oldu” dedikten sonra setin yolunu tuttu.

Bensu Soral Kimdir?

Crohn hastalığı nedir?

Crohn hastalığı en basit şekilde, “yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsaklardaki bir veya birkaç bölümü tutabilen, tutulan bölümde kalınlaşma ve ülserlere yol açan bir inflamatuar bağırsak hastalığı olarak tanımlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler