Ana SayfaÜnlülerBenim Kavgam Kendimle!

İlgili Postlar

Benim Kavgam Kendimle!

Benim kavgam kendimle! Söz dizisinin kadrosuna dahil olan Deniz Baysal, çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı ve genç oyuncunun hayatında şöhret neleri değiştirdi? Barış Yurtçu ile birlikte olan Deniz Baysal, ne zaman evleniyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Deniz Baysal o sahne yüzünden travma geçirmiş

Benim kavgam kendimle!

Benim kavgam kendimle! En son Fazilet Hanım ve Kızları isimli diziyle ekranlara gelen başarılı ve güzel oyuncu Deniz Baysal, Söz dizisinin kadrosuna dahil olarak yeni rolü ile kendinden söz ettiriyor.

Milliyet Gazetesinden Senem Aydın’a çok samimi bir röportaj veren Deniz Baysal, hayallerini ve hakkında merak edilen her şeyi anlattı. İşte o röportaj…

Kariyerim istediğim gibi ilerliyor

“- ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ final yaptı, çok geçmeden ‘Söz’ün kadrosuna dahil oldunuz.     Yeterince dinlenebildiniz mi?

Dinlendim, güzel bir tatil yaptım. Dizi setlerinden çok ayrı kalamıyorum. Bir de ‘Söz’, iyi bir iş… İçime sinmeseydi, kabul etmezdim.Karakter, çok hoşuma gitti. Cumhuriyet savcısını oynuyorum. Derya’nın güçlü duruşu, vatan severliği etkiledi.

– Komedilerin sempatik kızı rollerinden sıyrılıp, bambaşka projelerde rol aldınız…

Benim istediğim, hep farklı gitmesi… Tabii ki bir süre sonra Hazan gibi erkeksi bir rol gelebilir ama üst üste olmadığı sürece sıkıntı yok. Kariyerim istediğim gibi ilerliyor.

– Canlandırdığınız Savcı Derya nasıl biri?

Cumhuriyet savcısı. Üniversiteyi bitirdikten sonra yurt dışına gidiyor. Vatan sevgisinden eğitimini yarıda bırakıp, Türkiye’ye dönüyor. Ülke için tehlike oluşturan insanlara kafayı takmış. Ön sezileri çok kuvvetli.

– Siz de kafaya koyduğunuzu yapar mısınız?

Yaparım. O benden daha hırslı ama… Yaptığı hataları kabullenemiyor. Ben işim için hırs yaparım, kavgam kendimle. Aslında onun da kavgası kendisiyle ama ‘Bu hatayı yaptım’ deyip geçemiyor, kendine yükleniyor. Ben, ‘Yolumuza bakalım’ derim.

– Derya gibi güçlü bir kadın mısınız peki?

Artık evet… Yeni şeyler öğrendikçe, deneyimledikçe daha güçlü hissediyorum.

Deniz Baysal Kimdir?

Sevgi arsızıyım

– Ekranda gördüğümüzün dışında Deniz Baysal nasıl biridir?

İnsancıl, çok az inatçı, hayvansever, insan seven, hakkaniyetli, kimseyi kayırmayan ve sevgi arsızı biri.

– Şöhret bir şey  değiştirmedi mi?

Hayır değiştirmedi. Şöhret konusuna çok basit bakıyorum, insanlar beni tanıyor ama bu hemen kaybolacak, elinizden alınabilecek bir şey. O yüzden sıkı sıkıya bağlanmamak lazım. Ben işimi çok seviyorum, insanların tanıması sadece bunun bir getirisi…

– Kariyeriniz boyunca hep başrol oyuncusu oldunuz…

O benim şansım… İlk dizimde de başroldüm ve acayip bir deneyimdi. Okul gibiydi, çok şey öğrendim. Ben olsam o Deniz’e başrolü vermezdim ama demek ki bir şey görmüşler (gülüyor)…

Hep katarak devam ettiğimi hissediyorum. Yıllar içinde kendimdeki farkı da görüyorum, bazen eski işlerimi açıp izliyorum ve çok gülüyorum. Bir de şansıma, hep içinde mutlu olduğum projeler geldi. Hiç ‘Yapmasaydım’ diyeceğim bir iş olmadı.

Evlilik teklifi sürpriz oldu

– Barış Yurtçu’yla mutlu bir ilişkiniz var. Evlilik teklifi sizin için sürpriz oldu mu? Nasıl bir evlilik teklifiydi?

İlişkimiz aralıkta iki sene olacak. Kesinlikle sürpriz oldu. Baş başa çıkılan bir yemek, dostlarımızla kutladığımız bir evlilik teklifine dönüştü. “Acaba insanlar teklif sırasında neden ağlar?” diye düşünürdüm ama ağlanıyormuş… Mutluluk, şaşkınlık ve sevinç bir aradaydı.

– Düğün ne zaman?

Düğünümüzü yaza düşünüyoruz. ‘Daha zamanımız var’ diyorum ama sanırım bu süreçte zaman hızlı geçiyor.

– Aşk sizi nasıl bir kadına dönüştürdü?

Güzel, daha kendine güvenen bir kadına… Barış’la olan ilişkimin beni büyüttüğüne inanıyorum. Daha olgun biri yaptı. İkimizin de sanatla uğraşması çok güzel bir şey. Birbirimizi besliyoruz. Renkli bir hayatımız var.

Hep farklı roller canlandırmak hayalim

– Hayallerinizde neler var?

Yedi senedir bu sektördeyim ama oyunculukta yapmak istediğim çok şey var. Yolun başındayım. Hep farklı, beni zorlayacak roller canlandırmak hayalim…

– Sektör size neler öğretti?

Çalışmayı, oyunculuğu, emeğin ne kadar değerli bir şey olduğunu ve hakkımı aramayı öğretti. Nerede ‘Hayır’ diyeceğimi de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler