Ana SayfaÜnlülerLevent Üzümcü'ye tekme tokat saldırı! Hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Levent Üzümcü’ye tekme tokat saldırı! Hastaneye kaldırıldı!

Levent Üzümcü’ye tekme tokat saldırı! Hastaneye kaldırıldı! Gittiği bir mekanda Levent Üzümcü’ye saldırıldı. Mekan çalışanları, Levent Üzümcü’yü tekme tokat dövdü. Yere düşen Üzümcü’ye saldırı devam etti. Ünlü oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Kavganın nedeni ne? Levent Üzümcü’ye neden saldırdılar? Olayın temelinde neler yatıyor? Levent Üzümcü’nün salık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Levent Üzümcü ifade verdi!

Levent Üzümcü’ye tekme tokat saldırı! Hastaneye kaldırıldı!

SHOW TV’nin özel haberine göre; ünlü oyuncu Levent Üzümcü kız arkadaşı ile birlikte İstanbul Kadıköy’de bulunan bir mekana konser izlemeye gitti. Mekanda, iki kişi arasında laf atma nedeni ile tartışma çıktı. Ünlü oyuncu, tartışmaya müdahale ederek kavga eden kişilerin arasına girdi. Tartışma giderek hareketlenince mekanın çalışanları araya girdi. Bu, olayın daha da büyümesine neden oldu. Levent Üzümcü’yü sakinleştirmek çok kolay olmadı. Mekan görevlisi, Levent Üzümcü’ye saldırmaya başladı. Saldırının etkisi ile yere düşen Levent Üzümcü’ye saldırı devam etti.

Levent Üzümcü kimdir?

Levent Üzümcü'ye tekme tokat
Levent Üzümcü’ye tekme tokat
Levent Üzümcü'ye tekme tokat
Levent Üzümcü’ye tekme tokat

Levent Üzümcü’nün sağlık durumu nasıl?

Kavganın ardından Levent Üzümcü hastaneye kaldırıldı. Müdahalesi yapılan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, geçtiğimiz günlerde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında zorla getirme kararı çıkarılması ile birlikte, Anadolu Adalet Sarayı’na giderek “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçundan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “şüpheli” sıfatı ile ifade vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler