Ana SayfaDizilerBehzat Ç'nin Hayalet'i Doğduğun Ev Kaderindir 'in kadrosunda!

İlgili Postlar

Behzat Ç’nin Hayalet’i Doğduğun Ev Kaderindir ‘in kadrosunda!

Behzat Ç’nin Hayalet’i İnanç Konukçu Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dahil oldu. Detaylar haberimizin devamında…

İnanç Konukçu Kimdir?

Behzat Ç’de canlandırdığı Hayalet karakteri ile ünlenen İnanç Konukçu, başrollerini Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yeni sezonda önemli isimleri kadrosuna katan dizide, İnanç Konukçu’nun hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Yaşandı?

Barış, Zeynep’in Mehdi’nin avukatlığını yaptığını öğrenip ona çok kızar. Zeynep, işinden istifa eder. Sultan’ın, organize ettiği yemekte Barış ile Zeynep, barışır. Ercan, şahitlik yapmak için mahkemeye gelip olanları anlatır. Mehdi’nin suçsuz olduğu anlaşılır.

Zeynep ile Barış, yurt dışına gitmek için hazırlık yapar. Hava alanına gitmeden önce Zeynep, Mehdi’yle görüşmeye gider. Çıkışta Barış’ı karşısında görünce çok şaşırır. Barış, Zeynep’e kendisine yalan söylediği için çok kızar.

Zeynep, kendisinin böyle biri olduğunu, masum bir insanın hapis yatmasına göz yumamayacağını söyleyip işinden istifa ettiğini Barış’a söyler. Eve üzgün giden Zeynep, Nermin ile Sakine’ye, Mehdi’nin davasına baktığını, Barış’ın da bunu öğrendiği için işinden istifa ettiğini söyler.

Çarşamba Dizileri 2020

Annelerinin tepkilerini görünce Zeynep, onlara patlar. Sultan, Zeynep’in kafasını dağıtması için bir yemek organize eder. Ali Rıza’da, Barış ile Savaş’ı alıp meyhaneye götürür. Savaş, Zeynep’i arar. Sultan onun telefonunu açar ve onların yerini öğrenip kızları alıp onların yanına götürür.

Barış ile Zeynep, orada bir araya gelince konuşup barışırlar. Mehdi, ailesinin kendisine yalan söylediğini ve ellerinde hiçbir şeyleri kalmadığını öğrenir. Zeynep’e, kendisine getirdiği parayı nereden bulduğunu sorar. Oda Nuh’un arabasını sattığını duyunca üzülür.

Ercan’ın sevgilisi, Zeynep’i arayıp sevgilisinin şahitlik etmesi karşılığında ondan beş yüz bin lira ister. Bu parayı bulamayacaklarını bilen Mehdi, hapisten çıkamayacağını düşünmeye başlar. Barış, Savaş’la konuşup onun şirkette çalışmasını ister. O da ilk davası olarak Mehdi’nin mahkemesine gitmek istediğini söyler.

Mahkeme günü, Savaş mahkeme gelir. Sonra Ercan gelip, Mehdi’nin masum olduğunu ve Veysi’nin kendisini azmettiğini, Bekir’i bıçakladığını anlatır. Hakim, Mehdi’nin tutuksuz yargılanmasına karar verir. Mehdi, salondan çıktıktan sonra karşısında Barış’ı görür. Ercan’ın istediği parayı onun verdiğini düşünmeye başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler