Ana SayfaKimdirBehati Prinsloo Kimdir?

İlgili Postlar

Behati Prinsloo Kimdir?

Behati Prinsloo, son zamanların moda ikonu olarak öne çıkan top modellerdendir. Victoria’s Secret’ın meleklerinden olan Behati Prinsloo Kimdir? Behati Prinsloo biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Behati Prinsloo Nerelidir? Behati Prinsloo Kaç Yaşında? Behati Prinsloo Hangi Burç?

Behati Prinsloo 16 Mayıs 1989 tarihinde Güney Afrika’da dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan model Boğa burcudur.

Behati Prinsloo Kimdir?

Güzel ve seksi fiziğiyle Namibyalı manken ülkesinin simgesi haline geldi. Henüz 16 yaşında iken keşfedilmiş kendisi. Babası bakan olan Behati Prinsloo’dur. Behati Prinsloo, Güney Afrika’da tatilde iken keşfedilmiştir. Ünlü giyim firması Victoria’s Secret’ın meleklerindendir. Ünlü firmaların defilelerinde podyumda boy göstermektedir. Prinsloo’nun en yakın arkadaşları Kanadalı manken Coco Rocha ve diğer Afrikalı ve Victoria Secret Meleklerinden Candice Swanepoel’dur.

Behati Prinsloo, Maroon 5’in solisti Adam Levine ile 19 Temmuz 2014 tarihinde Meksika’da dünya evine girmiştir.  Dusty Rose Levine ve Gio Grace Levine adlarında iki çocukları vardır. Latin Amerika’nın Eylül sayısına kapak olan Namibyalı manken Behati Prinsloo, günlük yaşamında asla sütyen takmadığını söylese de, ekmek parası için işvereninin istediğini yapmak zorunda olduğunu söyledi. Genç model Behati Prinsloo, Google aramalarında pek çok ünlü modeli geride bıraktı.

Victoria’s Secret, denildiği zaman akla gelen ilk isim Adriana Lima ve Megan Fox gibi modelleri google aramalarında Behati Prinsloo, pek çok ünlü güzeli geride bıraktı. ABD’nin ünlü rock grubu Maroon 5′in vokalisti Adam Noah ile evli olan Behati Prinsloo, hem özel hayatında hem de iş hayatında mutluluğu bulduğunu söylüyor. Defilede taktığı beyaz kanatlarıyla kelimenin tam anlamıyla ‘melek’ olan güzel model, özel hayatıyla da ilgi odağı oldu.

Prinsloo, dikkat çeken giyim tarzı ile ilgili ‘Çizgim bohem ve erkek Fatma arasında’ diyor.

Ünlü model 2018 yılında da Victoria’s Secret podyumunda boy göstererek izleyenleri büyüledi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler