Ana SayfaKimdirElsa Hosk Kimdir?

İlgili Postlar

Elsa Hosk Kimdir?

Her yıl belli bir tarihte yayınlanan şovun en önemli detayı olan Fantezi Sütyeni ve onu taşıyan Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk Kimdir? Elsa Hosk biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Elsa Hosk Nerelidir? Elsa Hosk Kaç Yaşında? Elsa Hosk Hangi Burç?

Elsa Anna Sofie Hosk, 7 Kasım 1988 tarihinde İsveç’te dünyaya geldi. 30 yaşında olan model Akrep burcudur.

Elsa Hosk Kimdir?

Elsa Hosk, Dior, Dolce&Gabbana, Ungaro, H&M, Lilly Pulitzer, Guess gibi ünlü markalarla bilikte  çalıştıktan sonra Victoria’s Secret markasının 2011 ve 2012 defilelerinde podyumda boy gösterdi. Özellikle başta Pink koleksiyonunda olmak üzere markanın bir çok kampanyasında yer aldı.

Elsa Hosk, henüz 13 yaşında iken babasının ünlü modelin fotoğraflarını İsveç’te ki manken ajanslarıyla paylaşması sonrası 14 yaşında modelliğe ilk adımını attı. Okuldan mezun olduktan sonra İsveç profesyonel olarak basket liginde oynamaya başladı. İki sene basketbol oynadıktan sonra iş teklifleri aldığı ABD’nin New York şehrine taşınarak modelliğe yöneldi.

Elsa Hosk, 2018 yılında Victoria’s Secret’ın meleklerinden biri olup podyumda boy göstermiştir.

Her sene belli bir tarihte yayınlanan Victoria’s Secret şovun en önemli detayı olan Fantezi Sütyeni ve onu taşıyacak Victoria’s Secret meleği merak edilen en önemli soru oldu. Elsa Hosk, bu merak edilen Fantasy Bra  Fantezi Sütyenini taşıyarak şovun gözde ismi oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler