Ana SayfaKimdirCandice Swanepoel Kimdir?

İlgili Postlar

Candice Swanepoel Kimdir?

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Victoria’s Secret meleği Candice Swanepoel, fiziğiyle takipçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Peki Candice Swanepoel Kimdir? Candice Swanepoel Biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde.



Bugün Doğan Ünlüler

Candice Swanepoel Nerelidir? Candice Swanepoel Kaç Yaşında? Candice Swanepoel Hangi Burç?

Candice Swanepoel, 20 Ekim 1988 tarihinde Güney Afrika, KwaZulu-Natal ilinin Mooi River kasabasında dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan model Terazi burcudur.

Candice Swanepoel Kimdir?

Çocukluğu ailesiyle beraber kırsal alanda geçmiştir. Babasının ismi Willem Swanepoel, annesinin ismi Eileen Swanepoel’dir. Candice Swanepoel Hollanda kökenlidir. Liseden sonra eğitim hayatına devam edemedi.

Güney A bir bit pazarında 2003 senesinde 15 yaşındayken keşfedildi. 16 yaşında günde beş bin eurodan fazla paralar kazanarak dünyanın en çok kazanan modelleri arasında gösteriliyor.

Paris, Milano, Londra ve Güney Afrika’ya iki sene boyunca devam eden seyahatlerinden sonra modellik için New York’a yerleşti.

Vogue dergisinin Yunanistan 2005 senesi Ekim sayısının kapağı oldu. Modellik kariyerinde hızla yükselen Candice Swanepoel, birçok reklamda ve moda çekiminde model oldu. 2007 ve 2008 senelerinde Victoria-s Secret moda şovlarında podyumda yer alan model, diğer pek çok moda şovunda da yer aldı.

Pozitif enerjisi ve mütevazılığıyla dikkat çeken Candice Swanepoel, özellikle tercih edilen “kaprissiz” modeller arasında gösterilmektedir.

Candice Swanepoel, 2010 senesinde Zeki Triko’nun İlkbahar-Yaz Mayo katoloğunun yüzü oldu. Ayrıca 2010 senesinde şarkıcı Murat Boz ile beraber Yedigün’ün reklam kampanyasında yer aldı.

Candice Swanepoel, 2005 senesinde Paris’ te tanıştığı Brezilya’lı model Hermann Nicoli ile beraberdir. 5 Ekim 2016 tarihinde oğlu Anacan (Anacâ) Nicoli doğdu.

Victoria-s Secret’ın en popüler meleği olan Swanepoel, 2014 senesinde modellikten kazandığı senelik 3 milyon dolarla Forbes Dergisi’nin en çok kazanan modeller listesinde kendine yer almıştır.

Candice Swanepoel, artık vazgeçilmezi olduğu Victoria’s Secret’ın 2018 yılı  meleklerinden biri olmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler