Ana SayfaÜnlülerBayramda Hande Yener Rüzgarı Esti

İlgili Postlar

Bayramda Hande Yener Rüzgarı Esti

Ünlü şarkıcı Hande Yener, bayram boyunca 5 konser verdi. Bayramda Hande Yener rüzgarı esti. Ünlü şarkıcı  hayranlarıyla buluşmak için il il dolaştı. İşte detaylar;

“Bu İşte Önemli Olan Verdiğimiz Değer”

Kadın ve erkek oyuncular arasındaki ücret farklılığının kendi sektöründe olduğuna da değinen Yener, “Aslında popülerlik ve daha az popülerlik gibi bir durum var bizim sektörde. Bir de performans sanatçıları zaten bambaşka bir boyutta insanlar için, ben de bunlardan biriyim. O yüzden ben hak ettiğim değeri her zaman yaşıyorum, çok büyük kalabalıklara konser veriyorum. Bu işte önemli olan verdiğimiz emek.” dedi.

Yakında bir Amerika turnesi yapacağını berlirten Hande Yener, “Heyecanlıyım, eyalet eyalet gezeceğiz. Dün yeni bir klip çektim. Farklı bir tarz benim için; okumalarım, kostümler, klipteki duruş, her şey değişti. Burada iki üç konserim daha var sonra Amerikaya gidiyorum. Daha önce seyahate gitmiştim fakat konser yapmamıştım. Bu ilk olacak, çok heyecanlıyım. Bilet satışları sold out (tükendi) oldu. Önce New York, Virginia, Miami sonra tekrar New York. O arada da bol bol çekim yapacağız. Çok çılgın bir ekiple gidiyorum. Enerjiler yüksek. Daha sonra yeni parçayı hazırlayacağız ve yaza başlayacağız.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler