Ana SayfaÜnlülerGazeteci Arif Hür Açıkladı: "Ünlü Şarkıcı İstanbul 'u Terk Edip Köyceğiz 'e...

İlgili Postlar

Gazeteci Arif Hür Açıkladı: “Ünlü Şarkıcı İstanbul ‘u Terk Edip Köyceğiz ‘e Yerleşti!…”

Uzun süredir merak edilen şarkıcı Gülay, İstanbul ‘u terk edip Muğla ‘nın Köyceğiz ilçesine yerleşti. Usta Gazeteci Arif Hür, Gülay ‘ın İstanbul ‘u terk etme gerekçesini açıkladı. İşte detaylar…

Ünlü Şarkıcı Gülay’dan Kötü Haber Geldi

Gazeteci Arif Hür Açıkladı: “Ünlü Şarkıcı İstanbul ‘u Terk Edip Köyceğiz ‘e Yerleşti!…”

‘Cesaretin Var mı Aşka?’, İstanbul Ağlıyor’, ‘Mucize’ ve ‘Aşk’ gibi sevilen şarkıların sahibi olan sanatçı Gülay, geçtiğimiz yıllarda iki kez kanserle mücadelesini kazanmıştı. Bir dönem de çoklu organ yetmezliği tedavisi de gören Gülay Sezer, son olarak rahim kanserine yakalanmıştı.

Gazeteci Arif Hür, üç kez kanseri yenen şarkıcı Gülay ‘ın, İstanbul ‘u terk edip Muğla ‘nın Köyçeğiz ilçesine yerleştiğini açıkladı.

İşte Arif Hür ‘ün Gündem Olan O Yazısı:

” Ece Uslu, İclal Aydın ve Hakan Meriçliler gibi tanınmış isimlerin ardından bir sanatçı daha İstanbul’u terk edip yazlık bölgeye yerleşme kararı aldı.

Buğulu sesiyle onlarca hit olmuş şarkının altına imzasını atan Gülay, İstanbul ‘u terk edip Muğla ‘nın Köyceğiz ilçesine yerleşmiş. İstanbul ‘daki gürültü kirliği, betonlaşma ve yüzeysel olan ilişkilerden bunalan Gülay, çareyi Köyceğiz ‘e yerleşmekte bulmuş.

Köyceğiz ‘de tarım ile ilgilenmeyi de düşünen sanatçı, toprağa tohum ekimi yapıp sağlığı açısından organik sebzelerle beslenmeyi ön planda tutacak.

Gülay ‘ın müzikal çalışmalarını tüm hızıyla sürdüreceğini de belirtmek isterim…”

Vasiyetini Açıklamıştı!…

Geçmiş dönemlerde üç defa kanseri alt eden ünlü şarkıcı Gülay Sezer, önceki aylarda vasiyetini açıklamıştı. Usta şarkıcı, öldüğünde bir mezar istemediğini ve bedeninin bir devlet üniversitesine bağışlanmasını istediğini ifade etmişti.

Gülay Sezer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler