Ana SayfaDedikoduBatuhan Karacakaya'dan Göndermeli Paylaşım

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya’dan Göndermeli Paylaşım

Bu sezon All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, yaklaşık altı aylık serüvenin sonunda 30 Haziran Perşembe günü sona erdi. Çeyrek finalde Ayşe Yüksel’i, yarı finalde Batuhan Karacakaya’yı eleyen Nisa Bölükbaşı, büyük finalde de eski şampiyonlardan Adem Kılıçcı’yı mağlup etti. Annesi Gülhayat Karacakaya’nın “Oğlumun hakkı yendi” dediği Survivor Batuhan, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Batuhan Karacakaya’dan göndermeli paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

“Gitti Oğlumun Emekleri”

Batuhan’ın annesi Gülhayat Karacakaya, oğlunun All Star’a vedası sonrası Twitter hesabından çok konuşulan şu paylaşımı yapmıştı:

Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. ‘Oğlumun yine hakkı yenecek’ dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri.

“Üç Oylamanın İkisinde Elenmiş”

İstanbul’da gerçekleşen büyük finalin ardından ‘Survivor Ekstra’ programına katılan Acun Ilıcalı ise Gülhayat Hanım’ın ‘Hakkımız yendi’ iddiasına cevap vermişti: Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan’ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan’ın üç katına yakın oy aldı. Batuhan’ın annesi ‘Hakkımı yendi’ diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan’ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa’nın oyu Batuhan’ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?

“Mektup Yanıtı”

Batuhan, yarışmada sunucu Murat Ceylan tarafından okunan mektup ile kendisini eleştiren Acun Ilıcalı hakkında isim vermeden “Benim de bir mektubum var… Bekleyin” mesajını yazmıştı. Bu tweete de değinen Ilıcalı, “Twitter’dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin” demişti.

Batuhan Karacakaya’dan Göndermeli Paylaşım

‘Avatar’ lakaplı Çağan Atakan Arslan ile buluşan Batuhan Karacakaya, yarışmayı dokuzuncu tamamlayan arkadaşının oğlu Aslan ile geçirdiği vakti sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Survivor Batuhan, Avatar’la da bir video da çeken, “Neyse ki masada bir şampiyon var” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım hem Nisa’nın şampiyonluğuna hem de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya bir gönderme olarak yorumlandı.

Batuhan Karacakaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler