Ana SayfaDedikoduBatuhan Karacakaya'dan Aşk İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya’dan Aşk İddialarına Yanıt

Survivor 2022 All-Star’da performans birincilikleri ile çıktığı haftalarda kazandığı yarışmalarla büyük beğeni toplayan Batuhan Karacakaya, Yağmur Banday hakkındaki aşk dedikoduları ortalığı kasıp kavuruyor. Konu hakkında daha fazla sessiz kalamayan Batuhan Karacakaya’dan aşk iddialarına jet yanıt geldi. İşte Batuhan Karacakaya’nın o cevabı;

Sessiz Kalmadı

Ortaya atılan iddialara Dominik’e gitmeden önce kaydettiği bir video ile açıklık getiren Batuhan Karacakaya, kendisi hakkında yapılan yanlış yorumlara bir önceki sezondan edindiği tecrübeler doğrultusunda cevap verdi.

Batuhan Karacakaya’ dan Çok Anlamlı Hareket!…

Batuhan Karacakaya’dan Aşk İddialarına Yanıt

Survivor 2022 All-Star’da başarılı bir şekilde yarışmaya devam eden ve on iki kez performans birinciliği ile bu başarısını taçlandıran Batuhan Karacakaya, Gönüllüler Takımı’nda yarışan Yağmur Banday hakkında aşk haberlerinin gerçeği yansıtmadığı şu sözlerle açıklandı; “Ben yarışmaya kupa almaya geldim. Ben oraya sevgilim veya bir kız arkadaşım olsun diye gelmedim. Beni birileriyle ne kadar yakıştırıyor olursanız olun kimseyle adımı yan yana geçirmeyin. Yakıştırma istemiyorum.”

Konu ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlarda ise ortaya atılan iddiaların Survivor’da takımların birleşmesi öncesi gündemi gerçek dışı konularla meşgul etmek ve genç yarışmacının başarısına gölgelemeye yönelik olduğu nitelendirildi.

Batuhan Karacakaya kimdir?

İşte Batuhan Karacakaya’nın O Açıklaması;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler