Ana SayfaKimdirBatuhan Aydar Kimdir?

İlgili Postlar

Batuhan Aydar Kimdir?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Tövbeler Olsun” oyuncusu Batuhan Aydar kimdir? Batuhan Aydar kaç yaşında? Batuhan Aydar aslen nereli? Batuhan Aydar dizileri neler? Batuhan Aydar filmleri neler? Batuhan Aydar hangi burç? Batuhan Aydar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Batuhan Aydar Kaç Yaşında? Batuhan Aydar Aslen Nereli? Batuhan Aydar Hangi Burç?

Batuhan Aydar, 9 Ağustos 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Batuhan Aydar, Aslan burcudur.

Batuhan Aydar Kimdir?

Batuhan Aydar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır.  Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi’nden mevzun olan Batuahn Aydar, eğitim hayatına Açık Öğretimde Kamu Yönetimi bölümünde devam etmiştir. Ekran karşısına küçük bir çocukken geçen Batuhan Aydar, Barış Manço’nun sunduğu “7’den 77’ye” adlı programına çıkmış ardından da 1994yılında Demet Sağıroğlu’nun “Arnavut Kaldırımı” adlı şarkısının klibinde ve “Aşk Perisi” klibinde oynadı. 1 yaşındayken ACE Reklam filminde rol almıştır.

1997 yılında baş rollerinde Evrim Solmaz’ın oynadığı “İlişkiler” adlı dizide ve 1999 yılı Ayşecik dizisi ile 1999 yılında baş rollerinde Seda Sayan ve Güven Kıraç’ın oynadığı “Evimiz Olacak mı?” adlı dizide rol alan Batuhan Aydar, 2013 yılında SamanYolu Tv’de yayınlanan “Ötesiz İnsanlar” dizisinde başrolü üstlenerek Teğmen Deniz rolünü canlandırmıştır. Uzun bir süre ekranlara ara veren Batuhan Aydar bu yıl “Tövbeler Olsun” dizisiyle yeniden izleyici karşısına geçmiştir.

Batuhan Aydar Dizileri

  • 2020 – Tövbeler Olsun
  • 2013 – Ötesiz İnsanlar
  • 1999 – Evimiz Olacak Mı?
  • 1997 – İlişkiler
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler