Ana SayfaKimdirAkın Soy Kimdir?

İlgili Postlar

Akın Soy Kimdir?

Eğlence dünyasının tartışılmasız vazgeçilmez ismi olan Akın Soy Kimdir? Akın Soy Ne Zaman Doğdu? Akın Soy Nerede Doğdu? Akın Soy Kaç Yaşında? Akın Soy Aslen Nereli? Akın Soy Hangi Burç? Şu sıralar Türkiye turnesine başlayacak olan Akın Soy hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde, İşte Akın Soy…

Akın Soy Ne Zaman Doğdu? Akın Soy Nerede Doğdu? Akın Soy Kaç Yaşında? Akın Soy Aslen Nereli? Akın Soy Hangi Burç?

27 Aralık tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Akın Soy, Aslen İstanbullu olarak biliniyor. Akın Soy, Oğlak burcudur..

Akın Soy Kimdir? 

Çocukluk dönemini Almanya’da geçirdikten sonra Türkiye’de yaşamına devam eden Akın Soy, sahne hayatına 18 yaşından itibaren başlayarak çok genç yaşta ünlü olan sanatçılar kervanına dahil olmuştur..
İlk etapta İstanbul Etiler’de usta şarkıcı Arto’nun keşfi ile bir anda yıldızı parlayan Akın Soy, sahne  showları ile izleyicileri deyim yerindeyse  mest ediyordu. Demet Akalın, Fulden Uras ve İbrahim Tatlıses gibi usta sanatçılar ile aynı sahneyi paylaşma fırsatını iyi değerlendiren Akın Soy, alaylı olarak müzik kariyerine bu işin mutfağında genç yaşlarda başladı. En başta Bursa başta olmak üzere Eskişehir, İzmir, Antalya, İstanbul gibi bir çok kentte sahneye çıkmaya devam ederek yüksek sahne performansıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Akın Soy, 33 senedir sahne hayatında soluksuz eğlendiren tek star olarak lanse ediliyor.
Öte yandan Hayvanseverliği ve yardım severliği ile de pek çok dernek ile işbirliğinide ihmal etmiyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler