Ana SayfaKimdirFeryal Gülman Kimdir?

İlgili Postlar

Feryal Gülman Kimdir?

Şu sıralar 21 yıllık eşi iş insanı Kemal Gülsoy ile boşanma süreci 7 yıldır süren Feryal Gülman Kimdir? Feryal Gülman Ne Zaman Doğdu? Feryal Gülman Nerede Doğdu? Feryal Gülman Kaç Yaşında? Feryal Gülman Aslen Nereli? Feryal Gülman Hangi Burç? Lüks yalısını dizi çekimleri için kiralayan Feryal Gülman’ın hayatı ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde…

Feryal Gülman Ne Zaman Doğdu? Feryal Gülman Nerede Doğdu? Feryal Gülman Kaç Yaşında? Feryal Gülman Aslen Nereli? Feryal Gülman Hangi Burç?

Feryal Gülman,1964 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Feryal Gülman Kimdir?

Ankara’da doğan Feryal Gülman 7 yaşında İstanbul’a taşınmış 8 yaşında babasını kaybetmiştir. İstanbul Teknik Üniversite’si mezunu olan Feryal Gülman iş hayatına ilk olarak Alarko’da başlamıştır. Sonraki yıllarda Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurdular. Emlak-gayrimenkul alanında eğitimler aldı ve seminerler verdi.

Fermal Gülman’a 25 yaşındayken Ankara’dan Toki Daire Başkanlığı teklifi gelmiştir. Teklifi kabul eden Fermal Gülman 40 kişilik bir ekibin yöneticiliğini yapmıştır. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satıldı. Feryal Gülman Ankara’da 1 yıl kaldı.

1 yılın ardından Kemal Gülman’dan gelen evlilik teklifi ile işinden istifa etti. Evlilik teklifinden 21 gün sonra Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti evlendi. Çiftin Arslan Gülman isminde bir oğlu var.

Ferya Gülman şu sıralar kendisinden 32 yaş büyük olan 21 yıllık eşi Kemal Gülman ile boşanma davası ile gündemde.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler