Ana SayfaKimdirOzan Güçlü Kimdir?

İlgili Postlar

Ozan Güçlü Kimdir?

TRT1 ekranlarında yayımlanan “Tövbeler Olsun” dizisinin genç oyuncusu Ozan Güçlü kimdir? Ozan Güçlü kaç yaşında?  Ozan Güçlü aslen nereli? Ozan Güçlü dizileri neler? Ozan Güçlü filmleri neler? Ozan Güçlü hangi burç? Ozan Güçlü hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ozan Güçlü Kaç Yaşında? Ozan Güçlü Aslen Nereli? Ozan Güçlü Hangi Burç?

Ozan Güçlü, 1 Ocak 1994 senesinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalı olan genç oyuncu Ozan Güçlü, Oğlak burcudur.

Ozan Güçlü Kimdir?

Son zamanların önemli isimlerinden birisi olmaya adaya olan Ozan Güçlü üniversiteye kadar eğitim hayatına Bursa’da devam etmiştir. Oyunculuğa olan ilgilisi lise yıllarına dayanan Ozan Güçlü liseden mevzun olduktan sonra “Kadir Has Üniversitesi Sahne Sanatları ve Tiyatro” bölümünü kazanarak İstanbul’a yerleşmiştir. 2019 yılında “Sahibinden Kiralık” isimli tiyatro oyununda yer alan Ozan Güçlü, aynı yıl “Hilal, Feza and Other Planets” filminde rol almıştır.

Gradus Production’un yapımını üstlendiği ve sadece Youtube de yayınlanan “Kaygan Zemin” isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2020 senesinin başlarında başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can gibi usta oyuncuların yer aldığı TRT1 ekranlarında yayımlanmaya başlayan “Tövbeler Olsun” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Beşiktaş hayranı olduğu bilinen Ozan Güçlü genç yetenekler arasında yer almaktadır.

Ozan Güçlü Dizileri

  • 2020 – Tövbeler Olsun
  • 2020 – Kaygan Zemin

Ozan Güçlü Filmleri

  • 2019 – Hilal, Feza and Other Planets

Ozan Güçlü Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Sahibinden Kiralık
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler