Ana SayfaDedikoduBaşını açan Niran Ünsal'a sosyal medyadan tepki büyüyor

İlgili Postlar

Başını açan Niran Ünsal’a sosyal medyadan tepki büyüyor

Duymayan Kalmasın isimli programa katılıp “Ticari kayıp yaşadığımdan başımı yeniden açtım.” diye açıklama yapan Niran Ünsal tepki çekti. Sosyal medyadan, Ünsal’a tepkiler büyüyor. İşte detaylar…

Bir yıl kadar önce kapanma kararı veren ünlü şarkıcı Niran Ünsal, yeniden açıldı. Kapalı olduğu süreçte peruk takarak sahne alan Ünsal, yaşadığı zorluklardan sonra yeniden başını açtı. Niran Ünsal, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katıldı ve açılmasının altında yatan nedenleri açıkladı.

Kapandıktan sonra peruk takmanın da bir çare olmadığını ifade eden Niran Ünsal, “Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık. Çoğu insan mağdur oldu ben yılda 80 konser veriyordum.” diye konuştu ve artık tesettürü çıkardığını açıkladı. Bu kararı, sosyal medyada çok eleştirildi.

Niran Ünsal’ın tesettürünü çıkarması sosyal medyadan tepki aldı. Ünsal’ın başını bir açıp bir kapadığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcıya alaycı paylaşımlar ile tepki gösterdiler.

İşte o tepkili paylaşımlardan bazıları…

Niran Ünsal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler