Ana SayfaDedikoduMüjdat Gezen: "Survivor'da erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor"

İlgili Postlar

Müjdat Gezen: “Survivor’da erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor”

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’ı izlediğini ifade eden usta tiyatrocu Müjdat Gezen, yarışma hakkında ilginç bir değerlendirmede bulundu. Gezen, “Bu yarışmada kimsenin çakamadığı bir şeyi yakalamış gibiyim. Erkekler kadınlardan daha dedikoducu.” dedi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde kendi adını taşıyan sanat merkezine kundaklama girişiminin gerçekleşmesi ile gündeme gelen usta tiyatrocu Müjdat Gezen, Survivor 2017 yarışması hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

Gülben Ergen’e röportaj veren Müjdat Gezen, “Ne okuyorsunuz, neler izliyorsunuz?” sorusunu yanıtlarken Survivor’ı izlediğini belirterek “Sapiens’i ve İnsanlığını Yitirirken’i okuyorum. İnsanlara ukalalık gibi geliyor ama ben belgeselciyim. Televizyonda hangi belgesel varsa mutlaka izlerim. ‘Survivor’ı izliyorum. Survivor’da kimsenin çakamadığı bir şeyi yakalamış gibiyim. Orada erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor. Kızlar yüzde 50 yapıyorsa erkekler yüzde 100.” diye konuştu.

Sanat Merkezi’ne yapılan kundaklama girişimi hakkında Ergen’e konuşan Müjdat Gezen, yaşanan kundaklama olayının ardından Anadolu halkının da kendisine sahip çıktığını söyledi ve bir zamanlar öğrencisi olan pek çok ünlü ismin de bizzat merkeze gelerek kendisine destek verdiğini belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler