Ana SayfaÜnlülerBaşı ezilerek öldürülen yönetmen Mustafa Kemal Uzun cinayetine ünlüler dünyasından ilk tepkiler...

İlgili Postlar

Başı ezilerek öldürülen yönetmen Mustafa Kemal Uzun cinayetine ünlüler dünyasından ilk tepkiler…

Ünlüler dünyası, bugün şoke eden bir vefat haberi ile yasa boğuldu. Kanatsız Kuşlar adlı dizinin yönetmeni Mustafa Kemal Uzun, evinde başı ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Birçok ünlü isim, ünlü yönetmenin vefat haberi ile yıkıldı. Detaylar haberimizde…

ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar isimli dizinin yönetmeni Mustafa Kemal Uzun, Şişli’deki evinde başı ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Ulusal ve uluslararası birçok ödüle layık görülmüş, 49 dizi ve filmin yönetmeni Mustafa Kemal Uzun’un acı ölümü, sanat camiasında geniş yankı uyandırdı.

Hazal Kaya, Berna Laçin gibi birçok ünlü isim, Mustafa Kemal Uzun’un vefat haberini almalarının ardından üzüntülerini ifade ettikleri açıklamalar yaptı. İşte ünlüler dünyasından Mustafa Kemal Uzun vefatına ilk tepkiler…

Hazal Kaya: Çok çok üzgünüm, tarif edemiyorum. Üstümde çok emeği var. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım. Böyle sevgi dolu bir insanın böyle bir nefretle bizden koparılmasını hazmedemiyorum.

Berna Laçin: Şoktayım! Arkadaşım, yönetmenim sevgili abimiz Kemal Uzun öldürülmüş! Bu nasıl bir dünya, kahroldum! Delirmek üzereyim! Bu kadar mı ucuz insan canı ya! Dünyanın en efendi en tatlı insanıydı! Sesini yükselttiğini bilmem! Beyzbol sopası ile öldürülmek nedir!

Ali Sunal: Kemal Uzun canım yönetmenim, iyi yürekli abim, ailemin güzel dostu ah Kemal abim ah…

Fırat Tanış: Çok üzgünüm. Tüm camianın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Kemal Uzun’un ölümü ünlüleri yasa boğdu.

Hamdi Alkan: Ne söyleyeceğimi bilemiyorum… Kahroldum.Yazık çok yazık… Tüm ailesine,dostlarına sabırlar diliyorum…

Şu sıralar ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar isimli sevilen dizide yönetmenlik yapan ünlü yönetmen, Şişli’deki evinde başı beyzbol sopası ile ezilmiş halde öldürülmüş olarak bulundu. Genç yönetmenin zamansız ve acı şekilde vefatı, ünlü isimleri yasa boğdu.

Mustafa Kemal Uzun kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler