Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz cinayetinde sona gelindi, soruşturma tamamlandı! İşte detaylar...

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz cinayetinde sona gelindi, soruşturma tamamlandı! İşte detaylar…

Vatan Şaşmaz cinayetinde sona gelindi. Bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz cinayeti, Şaşmaz’ı öldürmesinin ardından intihar eden Filiz Aker soruşturmasında dosya kapanıyor. İşte detaylar…

Sevilen oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz cinayeti ve Şaşmaz’ın katili Filiz Aker intiharı soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Vatan Şaşmaz’ın eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

Otopsi raporu çıktı

Olay sonrasında Filiz Aker’in otopsi raporu bekleniyordu. Otopsi raporunun da dosyaya eklenmesinin ardından soruşturma sona geldi.

Vatan Şaşmaz cinayeti soruşturası tamamlandı

Eski manken Filiz Aker’in otel odasında eski sevgilisi evli ve bir çocuk babası ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ı arkasından silahla vurarak öldürmesi, hemen ardından da aynı silahla başından kendini vurarak intihar etmesi olayı kayıtlara; Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’ı aralarındaki tartışmanın ardından öldürmesi ve intihar etmesi olarak geçti.

Vatan Şaşmaz, eski sevgilisi Filiz Aker tarafından otel odasında öldürülmüştü

Filiz Aker, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi olan ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ı İstanbul Beşiktaş’taki bir otel odasında silahla vurarak öldürdü. Ardından aynı silahla başından kendini vurarak intihar etti. Bu acı olay, ünlüler dünyasını şoke ederken, hamile olan eşi ve ailesine derin bir acı yaşatmıştı. Vatan Şaşmaz’ın bebeği henüz dünyaya gelmedi.

Filiz Aker kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler