Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer'in Kıyafeti Dilan Çiçek Deniz'in Kıyafetinden Mi Esinlenildi?

İlgili Postlar

Başak Dizer’in Kıyafeti Dilan Çiçek Deniz’in Kıyafetinden Mi Esinlenildi?

Başak Dizer’in kıyafeti daha önce Dilan Çiçek Deniz tarafından giyilen bir kıyafet ile benzetildikten sonra taklit ve çalıntı gibi pek çok iddia ile ünlü isim yeniden gündeme geldi.

Clear sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül töreni Türkiye’de oldukça dikkat çekti. 2016 yılındaki başarılı isimlere ödül verilen gecede, özellikle kıyafetler geceye damga vurdu. Beren Saat gibi ünlü oyuncuların yer aldığı gecede, kıyafetlerin hazırlanması aşamasında esinlenildiği iddia edildi. Beren Saat’in kıyafeti Hailee Steinfeld ile benzetildi. Başak Dizer’in kıyafetinin de Dilan Çiçek Deniz tarafından daha önce giyilen bir kıyafet ile benzediği ve kıyafetin taklit olduğu iddia edildi.

Gecenin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Başak Dizer’in böyle bir iddia ile gündeme gelmesi dikkat çektiği gibi iki model arasındaki benzerliklerin çok olması, iddiaların kısa süre içerisinde de sosyal medyada konuşulmasına neden oldu. İki ismin giydiği kıyafetler ise şöyle;

 

Kıvanç’tan Eşi Başak Dizer’e Frikik Önlemi

Gecede dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi için aldığı önlem oldu. Başak Dizer’in kıyafeti oldukça açık olduğu için iki ismin oturduğu sırada eşinin frikik vermesini istemeyen Kıvanç Tatlıtuğ, eliyle eşini destekledi. Başak Dizer’in kıyafeti derin yırtmaçlı ve dekolteli olması nedeniyle tüm gece boyunca gözlerin Başak Dizer’de olmasına neden oldu. Dizer’in eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un ise bu durumdan çok memnun olmadığı objektiflere net bir şekilde yansıdır.

Derin bir yırtmacı bulunan elbisede Kıvanç Tatlıtuğ’un desteği ile talihsiz bir olayın yaşanması da önlendi. Yaşanan bu anlar objektiflere ise şöyle yansıdı;

Bu fotoğraflar sosyal medyada oldukça konuşulurken, iki ismin böyle bir görüntü vermesi ve Tatlıtuğ’un eşinin fotoğraf çektirirken bacağını tutması çok anlaşılamadı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Başak Dizer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler