Ana SayfaDedikoduBaşak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ İtirafı!

İlgili Postlar

Başak Dizer’den Kıvanç Tatlıtuğ İtirafı!

Sitil Danışmanlığı yapan Başak Dizer’den Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili dikkat çeken itiraf. Show TV’nin başarılı dizilerinden olan Çarpışmanın yıldız oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğa eşinden ilgi çeken itiraf geldi. detaylar Başak Dizer’den Kıvanç Tatlıtuğ İtirafı haberi ile sizlerle..

Başak Dizer’den Kıvanç Tatlıtuğ İtirafı!

Türkiye’nin sevilen çiftleri arasında yer alan ikili hakkında yeni bir gelişme var. Başak Dizer Show TV’nin başarılı dizilerinden olan Çarpışmanın yıldız oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ilgi çeken bir itirafta bulundu. Dizer “Kıvanç projedeki karakterini seviyor ve inanılmaz çalışıyor. Beni bazen çok şaşırtıyor” yorumu ile Tatlıtuğ’un dizide hayat verdiği karakteri severek iyice benimsediğini belirtti.

Sevilen dizi Çarpışma’da komiser karakteriyle izleyicilerden çok büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ‘a böylelikle bir övgü de eşi Başak Dizer’den gelmiş oldu. Ünlü Stilist Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ hakkında oldukça ilginç bir itirafta bulundu.

Başak Dizer kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Sitil Danışmanlığını Yapıyor!

Başarılı Stilist Başak Dizer Aynı zamanda dizininde stil danışmanlığını yapıyor Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ’un işini çok önemsediğini sevdiğini ve çok fazla çalıştığını dile getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

 Başak Dizer, Uçankuş’un haberine göre, önceki gün Nişantaşı’nda yeni açmış olduğu mağazası Room+Rumours’ta  bir parti düzenledi. Eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un dizi çekimi nedeniyle yoğun çalıştığını ve bu nedenle partiye katılmadığını belirten başarılı stilist Başak Dizer, “Kıvanç projedeki karakterini seviyor ve inanılmaz çalışıyor. Beni bazen çok şaşırtıyor. Kendini geliştiriyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler