Ana SayfaDedikoduBarış Atay'ın Gözaltısı Sonrasında Ünlü İsimlerden Ahmet Hakan'a Tepki!

İlgili Postlar

Barış Atay’ın Gözaltısı Sonrasında Ünlü İsimlerden Ahmet Hakan’a Tepki!

Oyuncu Barış Altay’ın gözaltına alınması magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı. Pek çok ünlü isim gözaltına alınan Atay’a #BarişAtayYalnızDeğildir hashtaginde destek mesajları verdi. Ahmet Hakan’ın Barış Altay için yazdığı köşe yazısına pek çok ünlü isimden tepki yağdı.

Barış Atay Gözaltına Alındı!

Barış Atay’ın Gözaltısı Sonrasında Ünlü İsimlerden Ahmet Hakan’a Tepki!

“Lütfen bu adama haddini bildiriniz!” başlıklı bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan’ın bu satırlarının üzerinden, neredeyse bir gün bile geçmeden oyuncu Barış Atay gözaltına alındı.
Barış Atay’ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındığı kaydedildi. Atay’ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Barış Atay Kimdir?

Ahmet Hakan’ın bu yazısından sonra gözaltına alınan Barış Atay’a oyuncu arkadaşı Deniz Çakır’dan destek geldi. Deniz Çakır, “Yazık… Gazetecilik de, gazete köşeleri de bu her devrin adamlarına kaldı… Dillerine, kalemlerine vicdan diliyorum yine de…” Mert Fırat’ta bu duruma sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından “Algı yönetenler, tetikçiler, üçlü pirizler, yalaklar ve dönekler yine meydanda anlaşılan. Biz halkız unutmayacağız. Sistem intikamcı kindarları yaratırken çanak tutanlar asıl vatan hainlaridir! #barısatayyanlızdeğildir Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı” mesajını yayınladı.

Barış Atay’a destek verip, Ahmet Hakan’ı kınayan ünlüler arasında; Fatih Portakal, Gökhan Özoğuz, Özgür Mumcu, İfran Değirmenci ve birçok ünlü isimler var.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Deniz Çakır Kimdir?

Barış Atay’ın Gözaltısı Sonrasında Ünlü İsimlerden Ahmet Hakan’a Tepki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler