Ana SayfaDedikoduBarış Arduç'tan Evlilik Yorumu

İlgili Postlar

Barış Arduç’tan Evlilik Yorumu

Yaklaşık yedi senedir mutlu bir birliktelikleri olan Barış Arduç ve Gupse Özay geçtiğimiz yıldan beri evlilik iddialarıyla gündeme geliyordu. Ne zaman evlenecekleri merak edilen çift geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturarak evlendiklerini sosyal medyadan duyuran isimler arasına katıldı. Evlendikten sonra ilk kez objektiflere takılan ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. Barış Arduç’tan evlilik yorumu geldi. İşte ünlü çiftin o açıklamaları;

Evlendiklerini Sosyal Medyadan Duyurdular

Ünlü oyuncular Gupse Özay ve Barış Arduç’tan nikah sonrasında “Bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da İstanbul’a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik.” açıklamasıyla sosyal medya hesaplarından evlendiklerini duyurmuşlardı.

Gupse Özay ve Barış Arduç’dan Sürpriz Son..

Gupse Özay’dan Hamilelik Açıklaması

İkilinin bir anda sessiz sedasız evlenmesi Gupse Özay’ın hamile olduğu iddialarını da beraberinde getirmişti. Çift konuyla ilgili bir süre sessizliğini korusa da iddiaların yoğunlaşmasının ardından Gupse Özay’dan açıklama gelmişti. Hamilelik haberlerinin doğru olmadığını açıklayan Gupse Özay ““Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok. Gupse pandemi dönemini evde yazarak geçiriyor” diyerek yanıt vermişti.

Gupse Özay Kimdir?

Barış Arduç’tan Evlilik Yorumu

Barış Arduç, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Eşi Gupse Özay’ın evde olduğunu söyleyen Arduç, “Yazarak, çizerek zaman geçiriyor. Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok” dedi. ‘Kod Adı: Kulüp’ adlı diziyle dijital platformda Gökçe Bahadır ve Salih Bademci ile yer alacak olan oyuncu, dizi setinin önümüzdeki yıl ocak ayında başlayacağının müjdesini de verdi.

Barış Arduç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler