Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç, Yeni Sevgilisini Seçecek!

İlgili Postlar

Barış Arduç, Yeni Sevgilisini Seçecek!

Oyuncu Barış Arduç, 2015-2017 yılları arasında Elçin Sangu ile başrolünü paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle şöhreti yakalamıştı. Barış Arduç, yakında başlayacak Romantik Komedi dizisinde başrol oynayacak. Barış Arduç, dizideki sevgilisini canlandıracak 20’li yaşlardaki genç kızı kendisi seçeceği öğrenildi. Detaylar Haberimizde..

Barış Arduç’dan Sürpriz Paylaşım!

Hep Farklı Rollerle Ekrana Gelmek İstedi!

Ünli Oyuncu Barış Arduç,  Oyuncu Elçin Sangu ile ‘Mutluluk Zamanı’ adlı romantik komedi filminde oynamıştı, fakat gişede rekor kırılamamıştı. Bu Film, 571 bin kişi tarafından izlenmişti.  Farklı rollerle ekrana gelmek isteyen Barış Arduç yine aynı tarz teklifler aldığı biliniyor.

Barış Arduç yeni sevgili arıyor - <a href=Magazin haberleri” width=”640″ height=”515″ />

Gupse Özay, Yeni Sevgili ile Yakından İlgileniyor..

Posta’nın haberine göre, Barış Arduç, yakında çekimleri başlayacak olan Romantik Komedi dizisinde başrol oynayacak. Barış Arduç, bu defa sevgilisini canlandıracak 20’li yaşlardaki genç kızı kendisi seçeceği öğrenildi. Dizideki partnerinin daha önceden tanınmamış olmasını ve bu sayede diziyle birlikte şöhrete kavuşmasını isteyen Barış Arduç, son bir ayda tam 20 oyuncunun deneme çekimlerini izledi. Barış Arduç’a bu seçmelerde üç yıllık sevgilisi Gupse Özay da yardımcı oluyor.

Barış Arduç kendine yeni sevgili arıyor! Şartları neler?..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler